מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קקי..א04/09/2010
שלום לכולן,
אני חדשה כאן...אולי כאן אמצא מזור לסבל של בני..
אוריקוש יל חמדמד ומהים, בן 3 עוד רגע, מאז שהוא בן חצי שנה סובל מעצירויות שהותירו בו חותם קשה..כל קקי מלווה בשעות וימים של סבל נוראי, בכי, חוסר תפקוד ואין מקום שלא היינו בו.
גסטרו, כירורג ילדים, רפואה משלימה, הומופאת...אין תשובה לבעייה שלדעתי מקורה בפסיכולוגיה בלבד. הילד נועל את כל גופו ולא מאפשר לקקי לצאת. לא עזרו הפתעות ומתנות, שירותים וכו'. אני חייבת להוסיף שבגיל חצי שנה הוא עבר התערבות בשל התפשלות המעי (חוקן אויר) ומאז הקקי הפך להיות סבל עבורו. הגננות מתארות את המצב כמו צירים!! אין לי פתרון ואני מאוד מתוסכלת, נכון שהוא בגן פרטי ומטופל באופן הולם אבל כואב לי לראות את הילד שלי סובל כך.
הצילו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מאוד מבינה אותך!
אמא05/09/2010בתי היקרה עוד מעט בת 3 התחילה לסבול מעצירויות כאשר התחלנו גמילה
אני ישר ראיתי כי מדובר בתופעה חריגה והלכתי לרופא
קיבלנו טיפול של נורמלקס(כפית-כף פעם ביום) + סיבים כפית אחת פעמיים ליום
ובאמת התחלתי לראות תוצאות טובות , הינו ככה חודש ימים וכאשר הפסקתי עם נורמלקס הכל חזר
ואז דודה שלי מארצות הברית סיפרה לי על איזה ילד שסבל מעצירות מאוד מאוד והוא היה בן 4 כבר התחילו לתת לו גרבר שזיפים(זה שלב 1 ללא תוספות של סוכר או חומרים אחרים) או יש גם גרבר שלב 3 שזיפים עם תפוחים עם סוכר אבל זה לא נורא .
הקטנה שלי מאוד אהבה את הרעיון והתחלתי אפילו עם 2-3 קטים או עם אחד גדול ביום וזה פשוט הסתדר לה
את יכולה לנסות פגלקס ניתן לילדים אפילו מגיל 0
וכמובן אחרי כל קקי (ככה אני לפחות עושה בבית שלי) להגיד עד כמה שזה טוב וכל הכבוד שהוא עשה והרבה. לפעמים ילדים חושבים שזה רע קקי לכן צריך לעודד אותו !
אני מאחלת לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)