כיתה א

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כיתה א
    עדנה
    04/09/2010

הבת שלי נכנסה השבוע לכיתה א.הכל היה נראה בסדר על פניו .היא נכנסה בשמחה ונפרדה ממני בסדר והכל היה טוב .הענין הוא שיש לה כל מיני סימנים המעידים על לחץ כמו הרפס שיצא לה בימים אלו.(כל תחילת שנה יוצא לה הרפס וגם שנולד לה אח השנה יצא לה פצע הרפס בשפתיים).היום גיליתי שהיא עוצרת את הקקי שלה (בעיה ידועה שיש לה מגיל 3 אבל המון זמן זה לא קרה לה).ביום שישי היא חזרה מבית הספר וסיפרה שהם עשו משהו בחשבון וזה מאד קשה והיא לא הצליחה.היא הלכה למורה ואמרה לה שהיא לא מבינה ולא מצליחה והמורה אמרה לה שזה בסדר ושאמא תעזור לה בבית.כמו כן המורה הסבירה להם שמותר לא לדעת ולא להבין ובהחלט מותר לטעות.הופתעתי שהבת שלי לקחה את זה מאד קשה שהיא לא ידעה והיא החליטה בגלל זה שבית ספר זה משעמם וכו וכו.אני מיצידי עודדתי אותה ואמרתי לה שכל הכבוד שהיא ניגשה ושאלה שוב ולא התבישה ועזרתי לה לעשות את העבודה.אצין שמיצידנו אין שום לחץ ואנחנו לא ממש מתרגשים מהכיתה א.יש לה גם אח בבית הספר שדואג לה בהפסקות והיא מכירה היטב את המקום ובכלל-היא ילדה שמסתדרת.ובכז-איך אוכל להקל עליה בכל הענין הזה?בברכה ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיתה א

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניתי להמשך השאלה

סמדר ריינר
    04/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו