התנהגות תינוקית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות תינוקית
    מיטל
    04/09/2010

שלום... יש לי ילדה בת 5 ובן בן 3, האמת שעם הילדה יש לי בעיה ..היא ילדה מאוד חכמה נבונה אבל יש לה רגעים רבים שהיא מתנהגת כמו תינוקת כמו למשל:בוכה בלי סיבה מוצדקת עושה דווקא שאני יתעצבן ויגיע למצב שאני צועקת ואפילו שולחת לחדר.. או בבוקר כשהולכים לגן הפרידה מאוד מאוד קשה (זאת לא שנה ראשונה) אני מבטיחה מתנות אפילו קונה לאח שלה ולא לה אם היא לא ניפרדת יפה, אני לא יודעת איך להיתנהג במצב הנ"ל אשמח מאוד אם אקבל את הכלים מתאימים . נ.ב הייתי אצל פסיכולוגית לגיל הרך לא קיבלתי תשובות.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות תינוקית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות תינוקית

סמדר ריינר
    05/09/2010

שלום מיטל,
    לפני שאני נותנת לך כים מתאימים, אני זקוקה ליותר אינפורמציה: מה סדר היום שלכם, איזה דברים את עושה עם הידה, האם קורים ביניכן גם דברים חיוביים או שרוב הזמן זה ככה, אם כן מתי זה ככה ומתי יותר כיף, וכן מה לא הלך עם הפסיכולוגית, מה זאת אומרת לא קיבלת תשובות? כמה פעמים פגשת אותה, ומה היא כן אמרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך להיתהגות תינוקית

מיטל
    05/09/2010

סדר היום שלנו הוא קמים בבוקר(אחרי שישנו איתנו) מתלבשים שותים שוקו אח"כ מצחצחים שיניים ואז זה מתחיל לא רוצה ללכת לגן אני לא מתיחסת (כי זה מה שהפסיכולוגית אמרה לי) לוקחת את עידן מאוד מוקדם לגן ואח"כ לוקחת את שחר כדי שיהיה לי זמן לחבק אותה כמו שצריך ליפני פרידה עם כל זה נכנסת לגן הולכת לגננת והיא כולה סוערת עדין מבכי אחרי כל ההבטחות שלי אני חייבת לטוס לעבודתי בגן.. אח"הצ אני חוזרת לאסוף את הילדים ואז מחליטים פעם ג'ימברי\ים \גן שעשועים\קניון\קניות עם אמא\ולפעמים בבית עושים יצירות חוברת וגם טלוויזיה..כמובן אחרי כל א.ערב מקלחות סיפור ולישון....
    לגבי הפסיכולוגית שאמרתי :סיפרתי לה על שחר ומכל מה שהבנתי ממנה שיש בעיה ואני אשמה כי אני גם הייתי כזאת \בעלי ולא קיבלתי את הכלים לעזור לנו לטפל בה כמו שכל הורה רוצה לתת לילד שלו ושהכל יתנהל באהבה גדולה לילד...זאת המחשבה שלי( אצל הפסיכולגית הייתי פעמיים) עכשיו רשמתי אותה לחוג פסנתר אולי זה יעניין אותה?........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    06/09/2010

שלום מיטל,
    את רק התחלת אצל הפסיכולוגית ולא ממש נתת צ'אנס לתהליך לעבוד. מהתאור שלך הפסיכולוגית כן התחילה לתת לך תשובות - למשל לא להתייחס בבוקר להתנהגות השלילית של הילדה. זו עיצה טובה. יכול להיות שהיא לא עבדה, או שלא הצלחת באמת להתעלם או שלא חיכית מספיק זמן כדי שזה יעבוד.
    כדי לפתור את הקשיים האלה, את צריכה הרבה יותר סבלנות, זה לא נפתר ברגע, זה תהליך של עבודה, השקעת מאמץ, טעויות, תיקון שלהם, וכו' אבל אחר יש פירות למאמץ וגם סיפוק על השינוי שהשקעת בו עבודה והצלחת.
    נראה לי שיהיה נכון שתחזרי לפסיכולוגית ותמשיכי את התהליך מהיכן שהוא הופסק, תגידי לה שאת זקוקה ליותר תשובות ושחלק ממה שהיא אמרה לא הצליח בינתיים וחשוב לך שזה יצליח,
    בנוסף באמת כדאי לך לנסות להתייחס פחות להתנהגויות השליליות ולתת חיזוקים להתנהגויות חיוביות וכן לבלות עם הילדה זמן איכות לבד, רק שתיכן, מדי פעם ולעשות כיף ביחד, לא רק לריב.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הינהגות תינוקית

מיטל
    06/09/2010

אני רוצה להדות לך על ההתיחסות שלך תודה מכל הלב ושיהיה לך חג שמח:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור:-) חג שמח ושנה טובה.

סמדר ריינר
    07/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו