בעיות ריכוז וקשב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות ריכוז וקשב
    אמא מודאגת
    06/09/2010

בתי בת 5 והחלה ללכת לגן חובה, עד עכשיו היא היתה במסגרת של גן פרטי קטן מאוד שכלל רק 8 ילדים כאשר רק אחת מהם היתה ילדה בגילה וכל היתר בגילאי 1.5-3.
    אני התחלתי לשים לב שיש לה בעיה לשבת ,להקשיב ולהבין את מה שמבקשים ממנה. הכוונה שלי למשל במשחק, שאמור להיות לגילה, היא מתקשה להבין את ההוראות, מתחילה לעשות שטויות במקום ולא מנסה אפילו להבין את חוקי המשחק, נראית חסרת סבלנות, ובסוף עושה מה שבא לה.
    גם הגננת החדשה אמרה שיש לה קושי להבין את מה שמבקשים ממנה.
    השאלה שלי האם זה יכול לנבוע מאחר ועד עכשיו היא היתה במסגרת שהיא היתה עם ילדים קטנים יותר ודי ללא מסגרת.....או שיש בעיה אמיתית של קשב וריכוז למשל......אני מאוד מודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ריכוז וקשב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ריכוז

ליאת גרוס
    06/09/2010

שלום לך
    יכולות להיות סיבות רבות לקשיים שאת מתארת:
    קושי להסתגל - זו רק תחילת שנה, פער שנוצר כי עד כה לא נחשפה לחוקים וידע כמו שאר בני גילה, קושי קוגניטיבי הקשור ליכולות לימודיות נמוכות, ילדותיות ובשלות רגשית נמוכה לגילה או בעיית קשב. חכי קצת עם הדאגה. בחנוכה תעשי הערכה נוספת למצב. ייתכן שעד אז תשלים חלק מהפערים. תני לגננת זמן להכיר אותה. תני לה להסתגל. תדאגי אח"כ.
    בהמשך תוכלי להבין טוב יותר מה הקושי וגם לתת מענה מתאים.

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות ריכוז

אמא מודאגת
    06/09/2010

תודה רבה על התשובה, אעשה כמו שאמרת. שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו