מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חלום נוראימיר06/09/2010
ביתי בת ה 3 מתעוררת בזמן האחרון באמצע הלילה ואפילו משנת הצהריים בבכי והיסטריה. כששאלתי אותה מה קרה סיפרה לי שיש לה קוף שבודק אותה חזק בפות. החלום חזר על עצמו מס' פעמים. איני יודעת מה לעשות. אני בלחץ נוראי ניסיתי לחשוב מי היה איתה עם מי בילתה וכו'.. נזכרתי שמצאנו אותה אני ואחותי משחקת עם האחיינית שלה בת ה- 5 באזור הפות. ואני מניחה שיש לזה קשר. מה עלי לעשות? האם יתכן שזה רק מהמשחק? האם יתכן שמישהו עשה לה משהו? היא גם לא מוכנה להשאר לבד בגלל זה. מה עושים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלום
סמדר ריינר07/09/2010שלום לך,
לא בטוח שקרה לה משהו מהסוג שאת מתארת. אני כמובן לא יכולה לדעת בוודאות. האם את יכולה לתאר מה קרה כשמצאתם אותה עם האחיינית ואיך הגבתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלום נוראי
מיר07/09/2010כשראינו אותן ביקשנו שלא ישחקו במשחק הזה ושמדובר באזור אישי . הגבנו בצורה שקולה ללא כעס אלא יותר בנימה של הסבר. הן כתגובה סגרו את הדלת וכעסו כשנכנסנו שוב כיוון שהפכו את זה לסוד. אז הטלנו וטו על המשחק ואמרנו שאנחנו לא מוכנות שישחקו בו יותר. מאז לא ראינו ששיחקו שוב אך הבת שלי מאוד מתעניינת בנושא. היא שאלה אותי לדוגמא אם היא יכולה לשחק בפות של חברה שפגשה ואני אמרתי שלא כיוון שזה מקום אישי. היא מדברת על זה הרבה פות ובולבול ובוחנת למי יש מה ונראה שזה מעניין אותה מאוד. השאלה אם זה לא מוקדם מידי לגילה? ברור לי שזה הזמן שהם בוחנים ומבינים את ההבדל בין בת לבן אך השאלה אם היא לא לקחה את זה רחוק מידי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלום נוראי
סמדר ריינר07/09/2010שלום מיר,
לא בטוח שהיא לוקחת את זה רחוק מדי, אולי היא מרגישה שאין לסקרנות שלה מענה ושאין הבנה גם למימד ההנאה שלה מהעניין. אתם הדגשתם את האיסור ולא את העובדה שזה דבר טבעי ומובן.
יש היום ספרים שמתאימים לגיל הזה ומסבירים על גוף האדם, פין ופות וכו'. כדאי לשבת איתה עם ספר כזה ולהסביר לה את מה שהיא רוצה לדעת באופן שמותאם לגילה. כמו כן אפשר להגיד לה שאת יודעת שהיא נהנית לשחק במשחקים האלה, וזה טבעי ומובן, אבל אלה משחקים שמשחקים בפרטיות ולבד. מותר לה לגעת בעצמה כי זה הגוף שלה, וגם זה רק בפרטיות.
תראי, זה מסוג הדברים שככל שמנסים להשתיק אותם הם מתגברים, עדיף לתת מענה מלא ומבין במקום להגיד רק "אסור" כאילו אם תגידו אסור זה יפסיק להתקיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)