מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 5 לא רוצה ללכת לגןאביטל06/09/2010
שלום,
בני בן 5 שבוע הבא התחיל לפניי כמה ימים גן חובה יש לציין שהוא מכיר את הגננת והסייעת מכיוון שהגן טרום טרום חובה והטרום חובה הוא גן צמוג לגן החובה.
וגם מכיר את כל הילדים...
ביום הראשון לגן נכנס לגן יפה ולא בכה ביום השני התחילו "משחקיי" הלא רוצה לא בא לי והוא טוען שמשעמם לו בגן...
וכל בוקר הוא בוכה כבר מהבית ובלית ברירה אני משאירה אותו בגן בוכה צורח ומשתולל...
בסוף היום אני שואלת איך היה אז הוא אומר כייף.
מה לעשות?
אני משתגעת... כל בוקר נשבר לי הלב שאני הולכת כשהוא בוכה...
ניסיתי לא להתייחס לבכי אבל זה לא עוזר ולא לדבר על זה אחריי הגן אלא להמשיך הלאה כאילו הוא לא בכה בבוקר וגם זה לא עוזר...
והיום אחריי הגן עשינו שיחות מוטיבציה לגביי מחר בבוקר שהוא יילך כמו בוגר ולא ייבכה.
אני לא יודעת מה לעשות...
לתשובתכם המהירה אודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 5 לא רצה ללכת לגן
אביטל06/09/2010יש לציין שילדי בן ה-5 הוא בכור ויש לו אח בן 3 והוא גם מתנהג בצורה תינוקית לפעמים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 5
סמדר ריינר07/09/2010שלום אביטל,
את בעצמך מציינת שבסוף היום הוא אומר שהיה לו כיף, אז למה את מתרגשת? אל תדברי איתו בשום פנים בערב על כך ועל תעשי לו שום שיחות מוטיבציה, את מנפחת עניין שהוא קטן וזניח ויעבור מעצמו אם לא תתיחסי אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)