ילד בן 5 לא רוצה ללכת לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 לא רוצה ללכת לגן
    אביטל
    06/09/2010

שלום,
    בני בן 5 שבוע הבא התחיל לפניי כמה ימים גן חובה יש לציין שהוא מכיר את הגננת והסייעת מכיוון שהגן טרום טרום חובה והטרום חובה הוא גן צמוג לגן החובה.
    וגם מכיר את כל הילדים...
    ביום הראשון לגן נכנס לגן יפה ולא בכה ביום השני התחילו "משחקיי" הלא רוצה לא בא לי והוא טוען שמשעמם לו בגן...
    וכל בוקר הוא בוכה כבר מהבית ובלית ברירה אני משאירה אותו בגן בוכה צורח ומשתולל...
    בסוף היום אני שואלת איך היה אז הוא אומר כייף.
    מה לעשות?
    אני משתגעת... כל בוקר נשבר לי הלב שאני הולכת כשהוא בוכה...
    ניסיתי לא להתייחס לבכי אבל זה לא עוזר ולא לדבר על זה אחריי הגן אלא להמשיך הלאה כאילו הוא לא בכה בבוקר וגם זה לא עוזר...
    והיום אחריי הגן עשינו שיחות מוטיבציה לגביי מחר בבוקר שהוא יילך כמו בוגר ולא ייבכה.
    אני לא יודעת מה לעשות...
    לתשובתכם המהירה אודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 5 לא רוצה ללכת לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 5 לא רצה ללכת לגן

אביטל
    06/09/2010

יש לציין שילדי בן ה-5 הוא בכור ויש לו אח בן 3 והוא גם מתנהג בצורה תינוקית לפעמים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד בן 5

סמדר ריינר
    07/09/2010

שלום אביטל,
    את בעצמך מציינת שבסוף היום הוא אומר שהיה לו כיף, אז למה את מתרגשת? אל תדברי איתו בשום פנים בערב על כך ועל תעשי לו שום שיחות מוטיבציה, את מנפחת עניין שהוא קטן וזניח ויעבור מעצמו אם לא תתיחסי אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו