בעעית התארגנות ולוח זמני

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעעית התארגנות ולוח זמני
    אלמליח פנינה
    07/09/2010

שלום
    בני בן 13 וחצי, עדיין לא הסתגל לעניין של ה קימה בבוקר לביה"ס, כמו ההליכה לישון בשעה סבירה(חוץ מהעובדה שכרגע אנחנו אחרי חופש ולפני חגים) הבעיה קיימת לאורלך כל השנה.
    יש בעיה של הוצאת הדברים מהכח אל הפועל, הוא נוטה לתכנן המון דברים, אבל בתכלס, בשורה התחתונה, אין קשר בין התוכניות למעשים בפועל.
    כל דבר לוקח זמן, מקלחות, צרכים, התארגנות, לא מכין שב באופן קבוע.
    הבריחה שלו מהעולם האמיתי באופן קבוע היא אל הגיטרה והמחשב,כל הזמן הוא עונה לבקשותינו ב"תכף, עוד רגע "וכו'. אפשר לומר שאין דבר שנעשה בלי שנגיד לו מס' פעמים. אני אובדת עצות איתו. הדבר משפיע באופן שלילי על ההתנהלות הנורמלית של הבית וזה פשוט בלתי נסבל.
    תודה פנינה
    מחכה לתשובתכם בהקדם האפשרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעעית התארגנות ולוח זמני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית הארגנות

סמדר ריינר
    07/09/2010

שלום פנינה,
    כמה זמן הבעיה קיימת? האם זה היה כך תמיד? אם כן ייתכן שזה קשור לסוג של בעיית קשב וריכוז. אם לא וזה רק השנה, ייתכן וזה קשור לגיל ההתבגרות. אם תתנו יותר פרטים עליו ועל המשפחה אנסה לעזור יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתשובה לגבי התארגנות

אלמליח פנינה
    07/09/2010

שלום סמדר
    אני שמחה שהגבת מהר לשאלתי.
    הבעיה הייתה תמיד אך לא כפי שהיא היום, המצב החמיר משנה שעברה, במעבר לתיכון.
    אנו גרים מרחק הליכה מהתיכון ובכל זאת, בני אחר שנה שעברה וגם השנה כבר בתחילת השנה
    הוא אדיש לכך , קבל עונש להגיע בשעה 7:40 ועדיין לא מצליח להגיע לביהס בשעה זו.
    זהו בני הבכור, ברור לי שלי ולבעלי יש חלק בהתנהלות שלו, מכיוון שהוא הבכור וכו'
    ,יחד עם זאת זה חלק מאופיו לדעתי הראיה שלו את המציאות היא שונה הכל איטי, יש לו זמן
    בתי בת ה12 בעלת אופי שונה, דינמית, פעילה, מכינה שע"ב, לא מאחרת, שניהם גרים באותו הבית, לכן אני מניחה שהת נהלות זו היא תוצאה של אופי וויתורים שלנו בעבר.
    מידי בוקר אנ י חווה את אותה חוויה לא פשוטה , להעיר אותו שוב ושוב, להתחיל את הבוקר ברגל שמאל.
    טוב יש לי הרבה מה לספר בעניין, השאלה האם אוכל לשוחח אתך בטלפון בעניין זה?
    מחכה לתגובתך
    פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    08/09/2010

שלום פנינה,
    אני מבינה מדברייך שיש כאן צורך בייעוץ קצת יותר מעמיק ממה שניתן בפורום. זה לא עניין לטלפון והו אל אייפתר בטלפון. את מוזמנת לפנות מקצוע (גם אלי אם את רוצה ) ולקבוע פגישה מסודרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלמליח פנינה
    08/09/2010

תודה
    אצור קשר אחרי החג
    פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה, חג שמח.

סמדר ריינר
    08/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו