טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילד בן 5 - לפני כחודש עברנו דירה והחלפנו גן, ובמהלך הזמן הזה אבא היה בחוץ לארץ, בנוסף על המעבר , היעדר האב וקשיי הסתגלות בגן החדש הכלב שלנו מזה 10 שנים שהיה נוכח בחיים של הילד מרגע לידתו עומד למות איך עושים את זה שהילד לא יתפרק מרוב שינויים - עדיין לא הסתגלנו לגן וכבר צריכים להיפרד מהכלב האהוב שלו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, יש ספרי ילדים שמכינים ילידם לנושא של אובדנים וסופיות בחיים. ספר כמו "חמישה בלונים" וכן אני בטוחוה שאם תשאלי בחנויות הספרים ימליצו לך על ספרים שמדברים על מוות של חיה אהובה. רצוי להתחיל כמה שיותר בהדרגה, מהקל אל הכבד, קודם עם הספר על הבלונים, אחר עם ספר יותר ספיציפי, ואחר כך לדבר איתו לגבי המציאות עצמה, שהכלב מאוד חולה, ועומד למות, וזה יהיה עצוב, לתת לו לבטא את מה שהוא מרגיש, לצייר ציור לכלב וכו', ולהיות איתו בעצב שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד