טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אבקש לברר באיזו דרך אני יכולה לקדם את הילד שלי במשך השנה מבחינה רגשית כך שיעלה לכיתה א בסופה. הוא יליד נובמבר ויש ספק אם יעלו אותו כי כרגע הוא לא בשל רגשית ויתכן שישתנה אבל אני רוצה לעבוד איתו ולעשות את המקסימום כדי שיעלה כיוון שיש לו אחות תאומה שבטוח תעלה ואיני רוצה להשאיר אותו בגן אם אני לא חייבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את מעלה שאלה גדולה. אנסה לענות על קצה המזלג. ראשית התייחסי אליו כבוגר יותר. עודדי אותו לעצמאות. הצבת גבולות ברורה. זמן איכות ללא נוכחות האחות. פיתוח כוחות ייחודיים לו. לא לתת לאחות לענות במקומו או לקחת עליו כל תפקיד אחראי. נסי לכוון אותו להתאים את עצמו למציאות ואל תתאימי את המציאות אליו. אכן מורכב עם תאומים, אבל ז ה שווה את זה.
שנה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד