מעון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעון
    סיוון
    07/09/2010

שלום רב,
    אני אם חד הורית, בתי בת שנה וחדשיים עם חרדת נטישה מאז גיל 3 חודשים. הסבא והסבתא שמרו עליה במשך השנה.. כעת כשהחלה את השנה החדשה במעון ממשלתי ראיתי מייד שהדבר לא יהיה קל כשסיפחו אותה למטפלת עם הגישה הכי פחות נכונה ולכן אני הייתי חרידה להשאיר את בתי ונשארתי איתה כל השבוע במעון. לא סמכתי על המטפלת לכן ביקשתי העברה למטפלת אחרת מהסיבה שבתי יותר בוגרת וזקוקה לגירויים אחרים.
    מנהלת המעון לא הסכימה בשלב זה כיוון שהיא חשבה שבתי קודם צריכה להיקלט בגן ואח"כ ייעשה השינוי וזה ייקח זמן... כשניסיתי להיפרד מבתי במעון הוזעקתי להיכנס לאחר 5 דקות כיוון שהיא בכתה עד כדי הקאה. וכמובן היא לא מפסיקה לבכות בכי מרורים. פתאום חשבתי אוליי דווקא בגלל רגישותה היא זקוקה ל מסגרת קטנה יותר ? ומצד שני אני חושבת אולי אני רגישה מדיי כלפיה ורוצה את הטוב ביותר ובסוף היא לא תלמד להתגבר על קשיים? לא יודעת מה נכון יותר לא יודעת מה לעשות למרות שמצאתי מסגרת של מטפלת עם 5 ילדים עם פיקוח של מנהלת הגן. האם בגיל הזה כדאי לחשוף אותם ליותר ילדים או חשוב יותר מטפלת טובה וחמה? אודה לקבל ייעוץ בדחיפות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעון

סמדר ריינר
    07/09/2010

שלום סיוון,
    שתי התשובות נכונות, את כפי הנראה רגישה מדי וגם בגיל הזה לטעמי לפחות עדיפה מסגרת קטנה.
    אם תעבירי אותה מסגרת קטנה, לא תיגמר כל העבודה שלך, תצטרכי לשים לב טוב מאוד, ואם יש צורך אז גם לקבל הדרכה על כך - לאיזה מסר את משדרת לה כשאת משאירה אותה שם, ואיך את סומכת על מנהלת הגן ומשתדלת לא לנהל אותה. מותר כמובן לשאול שאלות, לבקש בקשות, אבל כדאי גם לסמוך שהילדה בידיים טובות ולתת לצוות לקבל החלטות בזמן שהוא איתה.
    בגיל הזה יש הרבה פחות חשיבות לגירוי החברתי וכן יותר חשיבות לנושא היחס האישי והחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו