!!!!!!!דחוף תשובה לפני יום א!!!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• !!!!!!!דחוף תשובה לפני יום א!!!!!!!
    רונה
    10/09/2010

חג שמח
    בעלי אינו רוצה להתגרש אך הוא עשה ב-10 הימים האחרונים דברים נוראיים והגשתי לו תביעת גרושין בדיוק לפני החג. אני כעת במרכז אצל הוריי עם 2 הילדים (4,6.5). אנו גרים בצפון השרון.שאלתי והתלבטויותיי הם מה לעשות מיום א': אינני רוצה להשאר בביתנו (היות ושם אני בודדה וחשופה לשגעונותיו) אלא לעבור ליד הוריי. אולם הילדים רק החלו את המסגרת החדשה ואני חוששת לזעזע אותם כלומר הרבה שינויים בבת אחת- פרידה מאב, מהחברים (אפילו שאין הרבה), מהבית... בביתנו אין לי עזרה פיזית כעת משהאב ייצא מהתמונה. בית הוריי הוא כמו בית שני בשבילם, יש להם חדר פרטי (אמנם חברים אין להם פה). העו"ד ממליץ שלא אחזור הביתה אלא אשאר במרכז, כמו כן אומר שאם כן מחליטה לחזור הביתה אז עלי להעזר בו כמה שפחות ע"מ שלא יהיה לאב קלף עלי בעינייני המשמורת. (אני עובדת ויוצאת מוקדם, אצטרך סוג של מטפלת בבוקר) . מלבד החששות שלי על הילדים, השהות שלי בבית הוריי תחסוך לי המון כסף שמן הסתם זקוקה לו יותר מתמיד.
    אם אני חוזרת הביתה אז זה זמני (מקסימום עד הקיץ) כי הבית יימכר. אך אם נשארת במרכז -הוריי עוברים בקיץ לעיר אחרת יותר דרומה, ואז אחפש לנו דירה באיזור. כלומר יותר מידי מעברים.
    נכון להיום (אנו 3 ימים כאן) הם לא מתגעגעים לאב וטוב להם פה.
    זקוקה ליעוץ דחוף איך להתנהל עכשיו- איך לבשר (האם פה אצל הוריי בחג?) ובפרט מה לעשות מיום א (לחזור או להשאר)?
    המון תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין

סמדר ריינר
    11/09/2010

שלום רונה,
    כרגע אני מניחה שאת מאוד בחרדה, ומאוד מוצפת, ואני יכולה להבין אותך. נראה לי שכרגע חשוב שתחשבי על כל צעד לחוד, נסיון לצפות כל מה שהולך היות בשנה הקרובה הוא לא יעיל כי את לא באמת יודעת איך תרגישי, מה יהיה, המון דברים הולכים להתשנות ולא הכל תלוי בך.
    לכן קחי את זה צעד צעד.
    אם את מרגישה שהמצב הוא חירומי, אם את חשופה לאלימות חלילה (גם אם לא פיזית אלא נפשית, מילולית או כלכלית) את חייבת לדאוג קודם כל לבטחונך, ולתמיכה המיידית שאת אמורה לקבל, וזה אומר כרגע להישאר בבית הורייך. הילדים ישלמו על כך מחיר בגלל המסגרות אך הם ישלמו מחיר גבוה יותר לדעתי אם אימם לא בטוחה.
    תסבירי לילדים שאת ואבא לא מסתדרים, הם לא אשמים בזה, זה לא קשור אליהם, כרגע אתם נשארים קצת זמן אצל סבא וסבתא עד שתדעי טוב יותר מה הולך להיות.
    קחי לך כמה ימים לראות מה מידת הסיכון שאת נתונה בו, מה תהיה התגובה של הגרוש שלך, מה האופציות שפתוחות בפנייך בכל מיני מובנים (עבודה, תמיכה, מסגרות וכו') ותחליטי בהמשך לאן מועדות פנייך. זו לא החלטה שאפשר לקבל תוך יום. פני לייעוץ באיזור שבו את נמצאת כדי שיעזרו לך לקבל החלטה שקולה ומושכלת.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו