התמודדות עם הכנת שעורי בית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם הכנת שעורי בית
    צופי
    11/09/2010

אני אמא לילד בן 10.5 מאובחן עם בעית קשב וריכוז והיפראקטיביות. הבעיה שלנו היא שהילד לא מוכן להכין שעורי בית הוא לא מעתיק מהלוח ום כבר יש את השעורים הוא לא מוכן לעשות. מה עושים במצב כזה נלחמים או מרפים????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם שיעורי בית

סמדר ריינר
    11/09/2010

שלום צופי,
    לא זה ולא זה. מטפלים. לא ציינת איזו עזרה הוא מקבל - ריטלין? הוראה מתקנת? ממה נובע הסירוב שלו? מקושי? מחשש מכישלון?
    צריך להבין מה הבעיה ולטפל בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות חברתיות האם להתערב?

רוני
    11/09/2010

יש לי ילדה בת 9 שנתקלת בבעיות אם בנות כתתה ספציפית שתיים מהן שגוררות לפעמים ילדות נוספות בתי משחקת באופן קבוע עם שתי חברות ולא מנסה לשחק אם שאר הבנות כמו כן אחר הצהריים לא יוזמת מפגשים אלה מחכה שייתקשרו אליה שאלתי היא כזו האם לעודד את הילדה לייזום?
    האם לערב את המורה?ואם כן מה באפשרותה לעשות
    יש לציין שבעברה התרגשתי רבות ולקחתי את המצב בצורה קשה היום אני מנסה לשדר שזה לא סוף העולם בנוסף אני מוצאת את עצמי מתלבטת באם להציע לה איך להתנהג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות חברתיות

סמדר ריינר
    12/09/2010

שלום רוני,
    לערב את המורה בגיל הזה זה כבר לא רעיון טוב, אלא אם כן מעורבת אלימות בעניין. חשוב לנסות להבין מה מונע מביתך לנסות להשתלב. האם חוסר ביטחון? האם דברים נוספים? כן בהחלט יש מקום לעודד אותה ליזום, גם אם לפעמים ידחו אותה יהיו פעמים שיקבלו אותה. אולי כדאי לשקול פנייה לטיפול קבוצתי במיומנויות חברתיות, יש פרסומים על קבוצות כאלה לגילאים האלה ברשת האינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו