מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התמודדות עם הכנת שעורי ביתצופי11/09/2010
אני אמא לילד בן 10.5 מאובחן עם בעית קשב וריכוז והיפראקטיביות. הבעיה שלנו היא שהילד לא מוכן להכין שעורי בית הוא לא מעתיק מהלוח ום כבר יש את השעורים הוא לא מוכן לעשות. מה עושים במצב כזה נלחמים או מרפים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם שיעורי בית
סמדר ריינר11/09/2010שלום צופי,
לא זה ולא זה. מטפלים. לא ציינת איזו עזרה הוא מקבל - ריטלין? הוראה מתקנת? ממה נובע הסירוב שלו? מקושי? מחשש מכישלון?
צריך להבין מה הבעיה ולטפל בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות חברתיות האם להתערב?
רוני11/09/2010יש לי ילדה בת 9 שנתקלת בבעיות אם בנות כתתה ספציפית שתיים מהן שגוררות לפעמים ילדות נוספות בתי משחקת באופן קבוע עם שתי חברות ולא מנסה לשחק אם שאר הבנות כמו כן אחר הצהריים לא יוזמת מפגשים אלה מחכה שייתקשרו אליה שאלתי היא כזו האם לעודד את הילדה לייזום?
האם לערב את המורה?ואם כן מה באפשרותה לעשות
יש לציין שבעברה התרגשתי רבות ולקחתי את המצב בצורה קשה היום אני מנסה לשדר שזה לא סוף העולם בנוסף אני מוצאת את עצמי מתלבטת באם להציע לה איך להתנהג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות חברתיות
סמדר ריינר12/09/2010שלום רוני,
לערב את המורה בגיל הזה זה כבר לא רעיון טוב, אלא אם כן מעורבת אלימות בעניין. חשוב לנסות להבין מה מונע מביתך לנסות להשתלב. האם חוסר ביטחון? האם דברים נוספים? כן בהחלט יש מקום לעודד אותה ליזום, גם אם לפעמים ידחו אותה יהיו פעמים שיקבלו אותה. אולי כדאי לשקול פנייה לטיפול קבוצתי במיומנויות חברתיות, יש פרסומים על קבוצות כאלה לגילאים האלה ברשת האינטרנט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)