לא מקשיב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מקשיב
    חני
    11/09/2010

יש לי ילד בן שלוש וחצי שפשוט לא מקשיב , לא נרתע מעונשים עושה מה שבא לו לא אני ולא בן זוגי מצליחים להתמודד איתו מה עושים ?
    יש לו מנהג לכבות ולהדליק את המזגן וצרות הפצרות רבות , עונשים הוא לא מפסיק לעשות את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מקשיב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מקשיב

סמדר ריינר
    12/09/2010

שלום חני,
    עונשים לא עוזרים, כמו שאת רואה, אפילו גורמים נזק, כי הם גורמים להשפלת הילד.
    כדי לייצר סמכות הורית אין צורך בענישה. יש צורך בסדרי עדיפיות - על מה מתעקשים ועל מה א, כי אחרת כל היום זה מריבות ואתם תהיו מותשים קודם. אם החלטתם על משהו שפה אתם לא מוותרים - חשוב היות עיקביים - אםן פעם אתם מרשים כי אין לכם כוח ופעם לא - זה לא שווה כלום. בנוסף צריך לדבר אל הילד בטון ברור וקצר. כאן זה בלי הסברים, משאים ומתנים וכו'. פשוט להגיד אסור בטון תקיף (לא צעקות, לא עונשים, טון תקיף) וזהו.
    מעבר לזה, אני לא מכירה את המשפחה שלכם ולא יודעת אם יש דברים נוספים שצריך לשנות. למשל האם אתם נותנים דוגמה של כבוד אחד לשני ומכבדים אחד את השני? למשל, איזה עוד דברים אתם עושים עם הילד מלבד להאבק בו? האם יש זמן איכות שבו נהנים ביחד? האם מקבל תשומת לב אישית חיובית? האם יש לו אחים? האם מקנא בהם? וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו