הילד בן 3.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד בן 3.5
    מיכל
    11/09/2010

הגננת הכריזה תמימי דעים על היום הראשון הילד שובב ( לראושנה במסגרת חינוכית - גן )
    אז בהתאם לכך ובהוראתה הוצאתי אותו מהצהרון שאולי יום ארוך יותר מדי בשל התנהגותו והחשש לשלומו , ושההסתגלות תיהיה יותר קלה ...
    התיעצתי עם כול מכרי מטפלת לשעבר משפחה וכולם תמימי דעים הילד פיקח וחכם מאוד אבל שובב
    וזה נובע מפינוק יתר לדעתם שלנו ההורים וגם שעד עכשיו 3.5 הוא והתאומה היו אצלת מטפלת במסגרת של עוד שני ילדים מלבדם ..הם ילדים שבאו אחרי הפריות ואנחנו הורים מגוננים ...
    אני לא רואה בילד הפרעות קשב וריכוז ( שבבית יושב ומתעסק עם הפעלות שאנחנו עושים )אלה קושי הסתגלות למסגרת חוקים וכללים , התלהבות ואני מסכימה שיש פינוק ובעיה בהורות המגוננת שלנו ...
    אני רוצה לשפר ולהשתפר
    מתחילה בשיטת החיזוקים יומית ומורידה את כול מיני המתיקה שהיו בביתנו דרך קבע בשפע
    מחלחלת לו המון על איך צריך לנהוג בגן - מה הגננת רוצה ...
    כול יום אחרי הגן אני יעסוק איתו בפעילות שדורשת ריכוז רק אני והוא .
    כול עצה הצעה תתקבל בשמחה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד בן 3.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3.5

סמדר ריינר
    12/09/2010

שלום מיכל,
    חשוב מאוד לא להיכנס לחץ ולא ללחוץ הילד בשטיפות מוח איך להתנהג כמו שנדמה לי שאת מתחילה לעשות. תרפי. חשוב לא לפנק אותו. הדגש הוא יותר על מה לא לעשות מאשר על מה לעשות. לא להענות לכל גמחה שלו, לא לאפשר כל דבר, להיות תקיפה כשהוא עובר את הגבולולא מתחננת ומסבירה עד אין סוף וכו'. נדמה לי שמה שאת עושה זה שוב משהו שלא משחרר את הילד וזה שוב עוד מאותה הגנת יתר שממנה את מנסה להשתחרר.
    נסי לפנות להדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו