בני בן ה-6...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בני בן ה-6...
    שני
    12/09/2010

שלום,אני לא ממש יודעת ממה להתחיל קודם ,אתחיל בזה שאני אמא לשניים,ילד בן שש ותינוק בן שנה וחודשיים,אני עומדת לפני גרושים בני בן השש היה עד בשנים האחרונות למריבות רבות וקשות ביני לבין בעלי מריבות קולניות ואפילו קללות מצד בעלי,בני ילד חכם ונבון רק שלאחרונה אני מרגישה שכל מה שהוא ספג יוצא החוצה וזה מתבטא בהתחצפויות,קללות ולעתים רחוקות גם הרמת ידיים ,קשה לי מאוד להרגיע אותו כשהוא נכנס לעצבים,אני שמה לב שהוא מנסה להראות כוחניות ומתווכח איתי המון ,אני מיואשת ויודעת שאני אשמה שנתתי לו לחוות כל השנים האלה את היחסים ביני לבין בעלי ולא סיימתי את מערכת היחסים הזאת קודם.אני רוצה לציין שבני לא יודע עדיין שאנחנו מתגרשים.אודה על תשובה מהירה...שנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בני בן ה-6...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקראת גירושים

ד''ר שירי שדה שרביט
    12/09/2010

שני שלום,
    את נמצאת כעת בצומת מאוד קשה ומורכב, של שינויים רבים אף אם הם לטובה בטווח הארוך. מהדברים שכתבת יכולתי להרגיש באיזו מצוקה את נמצאת, ונראה שעברת אירועים לא פשוטים. כרגע את מאוד במתח, חשה אשמה ותקווה מועטה לגבי העתיד, וחשוב שתדעי שגם בנך חווה את התחושות הללו.
    לכולכם צפויה תקופת הסתגלות לקשיים ולשינויים, עד שהמצב יתאזן מחדש. בזמן הזה, חשוב לתת לילד לבטא גם את הכעסים והמתחים שהוא חש אולם להציב גבול ברור לאלימות. חשוב גם להסביר לילד בשפה פשוטה מה קורה בבית,במיוחד אם אחד ההורים כבר אינו גר עמו, ולהסדיר את הסדרי הראייה עם ההורה שלא בבית. גם אם הגירושים אינם סופיים, חשוב להסביר לו במלים המתאימות לגילו, את הסטטוס הנוכחי.
    בתקופה הזו כדאי שאת תיעזרי בתמיכה חברתית ומשפחתית שיש לך, וכדאי לבדוק גם לגבי תמיכה של איש מקצוע, למשל ברווחה יש לעתים קבוצות לנשים בתהליכי גירושין, וזו מסגרת שעשויה מאוד לעזור. בנוסף, חשוב לעדכן את המסגרת החינוכית של הילד, על מנת שיתמכו בו גם שם ויקבלו את המתח שלו בהבנה לעת עתה.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ...

שני
    12/09/2010

אני מאוד מודה לך על התשובה המהירה,עזרת לי מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו