מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כעס ורוגזרותם12/09/2010
בני בכמעט בן ארבע.ילד בוגר מאוד ולרוב קשוב ונהדר.בתקופה האחרונה הוא החל לכעוס נורא על לא כלום.הוא מגיב בהתנגדות קשה שמתבטאת באמירת לא ובעקשנות חזקה ובליווי כיווץ גבות ןפנים זעופים.הוא יכול להגיב כך כשילד חדש בא לשחק איתו והוא מתנגד לו,או כאשר הוא לא מקבל את רצונו.הכל יכול להיות בסדר ולפתע הוא נעלב(מלא כלום)ובורח או מגיב בתוקפנות(לא הרבצות .כי אם מלל).תגובתי מתחלקת לשניים :או התעלמות ותוך מס' דקות הוא חוזר לעצמו,או(כי אינני יכולה לסבול את התנהגות הזו)כעס גדול עליו.
האם זה נורמאלי ,מאיפה התנהגות זו נובעת?(חבריו אינם מתנהגים כך)
זקוקה לעצה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כעס ורוגז
סמדר ריינר12/09/2010שלום רותם,
על מה את מבססת את קביעתך שהוא כועס על כלום? ניסית לברר איתו מה לא נוח לו? כדאי לברר יותר מה קורה לו בפנים ומאיפה זה נובע כדי להבין טוב יותר איך לטפל בזה. אולי תתני דוגמה או שתיים יותר מפורטות של מה בדיוק קרה ומה בדיוק הוא אמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכעס ורוגז
רותם12/09/2010תודה על תשובצך.אפרט יותר..
רוב הכעסים והעילבויות קורים כאשר אנחנו נמצאים עם אנשים נוספים-חברים שלו והוריהם.
סיטואציה למשל-הילדים משחקים ולפתע בלי שום סיבה נראית לעין,הוא נעלב ובורח או עושה פרצוף כועס ונמנע מהמשך משחק.ילד חדש ניגש אליו ,מתבונן בו,או אומר לו משהו ותגובתו היא "לא" "לא" עם פנים זעופות.אני מוכרחה לציין שבגן-גן חדש-אני מקבלת פידבקים מעוליםושיש לו הרבה חברים(רובן בנות),ילד נבון .כששנינו יחד (לרוב)הוא פשוט עונג.
האם אני נסחפת בתגובותי,האם אני חוששת מדי?אני פשוט לא נתקלת מחבריו בתגובות כמו שלו.(והם כמובן לא מושלמים.בוכים הרבה,וכו).אני פשוט לא מבינה מהיכן מגיע הרוגז,הכעס הזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכעס ורוגז
סמדר ריינר13/09/2010שלום רותם,
אני לא שומעת מהתאור שלך את הנסיונות לברר מה קורה לו ולמה הוא כועס. זה שהסיבה לא נראית לעין, זה לא אומר שאם תשאלי אותו, תדובבי אותו, באותו רגע או מאוחר יותר לא תתקבל תמ ונה קצת יותר מלאה על מה קורה לו.אין טעם לכעוס על משהו שנאחנו לא מבינים, קודם כדאי לנסות להבין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)