חינוך מיני לילדה בת 5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חינוך מיני לילדה בת 5
    דינה
    12/09/2010

שלום :
    רציתי לקבל מידע איך להעביר לבתי חינוך מיני, שלום יש לי ילדה בת 5 וראיתי את ביתי נוגעת באיבר מינה, מה לומר לה? שהיא נשכבת על אחותה הקטנה בת 3? מה ניתן לומר לילדה בגיל זה , אשמח לדעת אם יש מידע באינטרנט או בספרים
    בתודה מראש דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חינוך מיני לילדה בת 5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 5

סמדר ריינר
    13/09/2010

שלום דינה,
    אפש רלדבר איתה על כך שאת רואה שהי אנוגעת בעצמה וזה נעים לה, וזה טבעי. מות רה לגעת בעצמה באופן הזה כשהיא נמצאת לבד כי זה איזור פרטי. כמו כן אפשר להסביר לה שהגוף של כל אחד הוא פרטי, וכן לאף אחד אסור לגעת בגוף שלה לא רצונה, וגם היא לא יכולה לגעת בגוף של מישהו אחר באופן פרטי. גם הסביר שלכב באופן הזה על אחותה את לא מרשה.
    מעבר לזה אפשר לגשת לכל חנות ספרים ולהתייעץ עם המוכרות לגבי ספרים מסבירים לילדים על הגוף ועל מיניות. היה פעם ספר שיצא נדמה לי במהדורה מחודשת "איך באים ילדים לעולם", אני מניחה שיש ספרים נוספים שמתאימים לגיל הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו