תינוקת שנושכת וכועסת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תינוקת שנושכת וכועסת
    רונית אשטמקר
    12/09/2010

בתי בת השנה התחילה בזמן האחרון לנשוך אותנו זה בא במפתיע,היא ילדה מאושרת שמחה ובלי סיבה היא תוקפת בנשיכה.אני ובעלי מנסים להסביר לה וכאשר אנחנו כועסים היא בוכה וצורחת.
    אני לא יודעת כבר איך לעצור אותה מלנשוך אני מפחדת שהיא תנשך את מי שיתקרב אליה ויריים אותה
    בבקשה תעזרו לי אני חייבת עצה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת שנושכת וכועסת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת שנושכת

סמדר ריינר
    13/09/2010

שלום לילך,
    זו לא התנהגות כל כך נדירה בגיל הזה, קודם כל כדאי להירגע, זה לא כל כך נורא. הילדה משתמשת בנשיכות בין השאר במקום מיים שחסרות לה כדי בטא את העצמה וגם כדי לבטא את שמחת החיים שלה והאהבה שלה, זה עוד לא ברור לה שזה כואב, ולכן הכעס שלכם רק מעליב אותה ולא מקדם את הסיטואציה. אין צורך לכעוס, אפשר להגיד אסור בצורה ברורה ועניינית ובלי כעס. אפשר לתת כדור ספוג למעוך אותו או תחליף אחר שדרכו תוכל לבטא את עצמה באינטסיביות ולהוציא את התוקפנות שלה שבגיל הזה עדיין מעורבת באהבה ורצון לפגוש את העולם ולבלוע אותו.
    גם אפשר למלל עבורה סיטואציות כשאתם מבינים מה קרה והיא לא מסוגלת לבטא את עצמה, כמו למשל - "רצית המשחק הזה גם, זה באמת מעצבן כרגע שאת לא יכולה לקבל אותו, בינתיים נשחק במשהו אחר, ואחר כך נבקש שוב".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו