אבא מתחבט...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אבא מתחבט...
    פרביז שחראזדה
    12/09/2010

שלום לכן:
    אני אב לתינוק בן שנה ותשעה חודשים. אני ואישתי מתכננים לסוע כשילדינו יהיה בן כשנתיים לטיול במשך כשבועיים בחו''ל שאמור להיות ''ירח-הדבש'' אשר לא מומש ויצא לפועל עד היום.
    במהלך שהייתנו בחו''ל חשבנו ל''הפקיד'' ילדנו בידיי סבתו וסבו האוהבים והמוכרים לו אשר עימם יחוש בנוח כסביבה בטוחה מגנה אוהבת ומוכרת.
    ברצוני לדעת למעשה האם זה נכון בתקופת גילו שיהיה במועד הנסיעה , ראויי ותקין מבחינת היתמודדותו לעוזבו לפרק זמן שכזה מבלי לעורר או לגרום נזק עתידי או חלילה בלתי הפיך טראומתי וכו'' או שעדיף כלל להשעות העיניין ולדחות כליל לעוד שנה או פרק זמן אחר ע''פ המלצתכם.
    בתודה מראש פארביז האב המתחבט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבא מתחבט...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל

סמדר ריינר
    13/09/2010

שלום פרביז,
    גיל שנתיים מתחיל להיות גיל סביר לנסיעות כאלה, אם כי זה תלוי בילד הספיציפי ובמידת ההבנה שלו . מה שחשוב זה שהילד יכול להגיע לבשלות מספקת כדי להבין שאתם תחזרו ולא נעלמתם. שבועיים נשמע לי פרק זמן ארוך מדי, במיוחד אם זו פעם ראשונה שאתם נוסעים. עדיף אם אפשר לקצר בשבוע, ורצוי גם להרגיל אותו קודם העדרויות יותר קצרות, של יומיים נניח.
    בכל אופן כשאתם נוסעים רצוי אם ניתן שבו וסבתו יבואו אליו, לסביבה המוכרת שלו ואם זה לא מתאפשר אז כשאתם מעבירים אותו אליהם לצייד ואתו בחפצים מוכרים - צעצועים, פיג'מה, מצעים שלו וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו