האם ילד בן 7 צריך פרטיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם ילד בן 7 צריך פרטיות
    אמא של י.ג
    13/09/2010

יש לי 2 ילדים אחד בן 7 והצעיר בן כמעט 4. הגדול לא נותן לצעיר להכנס לחדר ולשחק בו. הוא טוען שהוא צריך פרטיות. בעיקר משום שהוא לא רוצה שהצעיר ישחק במשחקים שלו. המדיניות שלי שהם צריכים לחלוק וללמוד להסתדר. מלבד הכנת שיעורי בית שאז אני מבינה שהוא צריך פרטיות. האם העמדה שלי נכונה? מאיזה גיל רצוי להקפיד על נושא הפרטיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם ילד בן 7 צריך פרטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 7

סמדר ריינר
    13/09/2010

שלום לך,
    צריך גם וגם, גם פטיות וגם לחלוק. ילד בן 7 צריך פרטיות ואפילו ילד בן 4 צריך. השאלה היא האם החדר הוא של הילד בן ה-7 או מוגדר כחדר של שניהם? אם זה חדר שלו הוא צודק בכך שהוא רוצה שליטה על הכניסה והיציאה של אנשים מהחדר, אחרת מה המשמעות של העובדה שיש לו חדר. אם החדר לא שלו אלא משותף לאחיו הקטן, הוא לא יכול למנוע מאחיו להיכנס. אבל בכל זאת כדאי לקבוע לגבי חלק מהדברים מה שייך למי ולא חייבים לחלוק אם לא רוצים ומה כן חולקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו