מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קשיי גמילה בגןשיר13/09/2010
הבן שלי כבר בן 3, לאחר 2 נסיונות גמילה שכשלו (לא התעקשנו יותר מידי והחזרנו חיתול) התחלנו שוב גמילה בחופשת ראש השנה והפעם זה היה מוצלח.
גם מחוץ לבית בבית של הסבים היו מעט פספוסים אך בגדול גם המון הצלחות כולל קקי.
בתם החופשה הוא חזר לגן (פרטי, נמצא בו כבר שנה שלישית ומכיר את כולם-אין בעיית הסתגלות וממשיך עם אותו צוות משנה קודמת) .
הבעיה היא שבגן הוא מסרב ללכת לשרותים ואפילו לא מודיע אם יש לו פיפי (בבית תמיד מודיע).
אבקש את הצעתכם כיצד לפעול? בבית הוא קיבל מטבע שוקולד על כל הצלחה וזה מאוד דירבן אותו, האם גם בגן לנקוט באותה השיטה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך הגעתי לעמוד 4 ולא קיבלתי תגובה?
שיר16/09/2010בבקשה תענו לי, היום זה היה היום החמישי של הגמילה בגן ואין שינוי.
פעם אחת בלבד הוא הסכים ללכת לשירותים ולא עשה כלום.
הגננת אומרת שהוא לא מודיע ופשוט עושה.
גם מטבעות שוקולד ששלחתי לגן לא הועילו.
מה עושים????
אציין שבבית יש ממש מעט פספוסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשיי גמילה בגן
סמדר ריינר17/09/2010שלום שיר,
אני לא רואה סיבה למה לא לנקוט באותה שיטה, אבל זה נושא להתייעצות עם הגננת, שבודאי יש ניסיון עם גמילה בגן שלה, מה היא אומרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיה היא שהגננת עצמה לא יודעת
שיר20/09/2010מה לעשות...
אתמול הגעתי לגן והלכתי איתו והוא עשה, היום שוב לא שיתף פעולה בגן.
זה כבר השבוע השני לגמילה בגן ואין שינוי.
גם הפתעות לא מפתות אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה בגן
סמדר ריינר20/09/2010שלום שיר,
אני מודה שקצת קשה לי לייעץ לגננת כיוון שאני לא מכירה את התנאים בגן ואני לא יודעת מה הגננת מוכנה או יכולה לעשות. בעיקרון ייתכן שבגן יותר קשה לו למשוך תשומת לב סביב העניין הזה והוא מתבייש וכלן צריך לשאול אותו לעיתים קרובות. אני לא יודעת אם זה נעשה ואם זה אפשרי מבחינת הגננת. ייתכן גם שזה קצת גדול עליו ולא תהיה ברירה אלא לחכות עם הגמילה בגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם זה יהיה נכון להחזיר חיתול בגן?
שיר22/09/2010ואחרי הגן לשוב לתחתונים?
זה לא יבלבל אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה
סמדר ריינר22/09/2010שלום שיר,
יש הרבה אנשים שהם נגד להחזיר טיטול. אני לא אחת מהם. אני לא בטוחה שזה יבלבל אותו. ולעשות על הריצפה בגן זה לא מבלבל אותו? צריך להסביר לו שבבית הוא הצליח ממש יפה, אבל בגן כנראה קשה לו, ואם אין ברירה אז להחזיר. אני בכל זאת הייתי מבקשת מהגננות להזכיר לו ולא לחכות שהוא יבוא לבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)