ילדה מתקשה לישון אחרי מעבר דירה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה מתקשה לישון אחרי מעבר דירה
    מריה
    13/09/2010

הילדה שלי בת שנה 1.9. לפני שבוע עברנו לבית חדש ובמקביל היא התחילה ללכת בפעם הראשונה לגן. היא מסתדרת מצויין בגן, ישנה, אוכלת ומשחקת.
    לפני המעבר הרגלנו אותה להרדם לבד, הינו משכיבים אותה בסביבות 8.30 - 9 במיטה, אומרים לילה טוב ויוצאים, היא היתה נרדמת לבד ומתעוררת 6.30 - 7.30 בבוקר.
    מאז המעבר היא אינה נרדמת, לוקח שעה, שעה וחצי להרדים אותה. מתעוררת באמצע הלילה ולא מוכנה להרדם חזרה במשך 1.5 עד שעתיים.
    בעבר כשהתחלנו להרגיל אותה לישון השתמשנו בשיטת ה 5 דקות, אבל עכשיו שום דבר לא עוזר.
    בבקשה עיזרו לנו לחזור לישון :)

אשמח לעצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים ושינה

נעמה סבג שמש
    14/09/2010

מריה שלום,

שיטת החמש דקות היא שיטה מזעזעת וחסרת רגישות.
    הילדה עוברת שינויים. גם הכניסה לגן משפיעה עליה. לא בגן, אבל בבית. אצל כל ילד שינוי מתבטא בצורה שונה.

בשל המעבר דירה תעשו טקס שלם מהחדר , מהמיטה החדשה. תתלהבו מתמונה חדשה או מהמצעים, תשחקו איתה במהלך היום בחדרה, תנו לה בטחון ואפשרו לה לאהוב את חדרה.
    בצעו טקס שינה ברור ומסודר הכולל סיפור.
    אם תראו שיש צורך בנוכחותכם, שבו ליד הדלת, ורק לאחר שתצבור בטחון, תתקדמו.
    אתם מוזמנים לקרוא על כך באתר שלי.

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה

מריה
    14/09/2010

לפי כל הסימנים היא דווקא אוהבת את החדר. גם כל הצעצועים שלה שם והמיטה שלה.
    יהאלוקחת אותי לשחק בחדר כל הזמן.
    אנחנו נשתדל להוסיף סיפור.. אולי זה באמת הפתרון.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו