בת 4 - זהות מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בת 4 - זהות מינית
    שואלת
    19/11/2007

שלום רב

יש לי שאלה שאין לי מושג איך להתמודד איתה - בתי בת ה-4 אוהבת מאוד משחקי בנים (בעיקר גיבורי על - ספיידרמן וכו').

עם זה כמובן אין לי בעיה ואני אף קונה לה צעצועים שהיא מבקשת. בפורים שעבר ביקשה להתחפש לבאטמן ונענתי לבקשתה. בעת האחרונה היא משתמשת יותר ויותר במוטיבים של בנים, וכל בקשה שלה מתקשרת לבנים, לדוגמא היא רוצה להיות חתן, מבקשת בגדי בנים, נעליים, גרביים וכו' של בנים. האם אני צריכה לקנות לה? איך אני מתמודדת עם זה? האם להתעלם?

(אגב, היא תאומה לא זהה ותאומתה ההפך הגמור ממנה. ילדות יחידות).

אודה מאוד לתשובתך.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 4 - זהות מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זהות מינית

שרון באומל
    19/11/2007

שלום לך
    ייתכן כי על רקע התאומות ביתך מנסה לתפוס את מקומה הייחודי, ולכן לוקחת את תפקיד הבן (אולי תפקידי "הבת" "נתפסו" על ידי אחותה התאומה).
    עקב גילה הצעיר, הייתי ממשיכה להתנהג כפי שאת מתנהגת ולא עושה מזה סיפור. זה בסדר גמור. אולי הייתי אומרת לה משהו בנוסח: "שמתי לב שאת מאוד אוהבת משחקים שהם אהובים בד"כ על בנים וכן בגדים של בנים ותחפושות של בנים". אני חושבת שזה ייתן לה מקום להסביר את עצמה ואולי למצוא דרך להיות "בת" בצורה שונה מאחותה.
    בברכה,
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית - מומחית לגיל הרך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה בהחלט עזרת לי.

שואלת
    20/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו