חרדה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חרדה
    סטלה
    13/09/2010

שלום, בתי בת השנה וחודשיים הלכה השנה לראשונה לגן.בימים הראשונים הייתי לצידה בגן, ובהמשך ביקשו לבוא להעביר אותה לידי המטפלת וללכת. הילדה מאד בוכה ברגע שמתקרבים לגן ובטח כשהיא רואה את המטפלות, לפי מה שהן מדווחות, גם במהלך היום היא בוכה ולא רגוע. בבית התנהגותה השתנתה, היא צמודה אלי כל היום והלילה, לא עוזבת לרגע, לא מוכנה אפילו להיות על הידיים אצל אבא שלה. היא הייתה נרדמת עצמאית במיטה ומאז תקופת הגן פשוט לא מוכנה לשכב במיטה (עושה קשת כשמנסים להניח אותה וצורחת).במהלך הלילה ישנה רק איתנו ומחזיקה בי בחוזקה.אני עדיין מניקה, היא הייתה יונקת רק פעמיים ביום וכעת היא דורשת הנקה כל היום. כיצד מתמודדים עם כל זה?והאם זו תגובה סבירה או שעלי לשנות משהו בהתנהגותי? אני כל יום מסבירה לה שהיא הולכת בבוקר לגן, ואמא מאד אוהבת אותה ותבוא לקחת אחר הצהריים.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לגן

נעמה סבג שמש
    14/09/2010

סטלה שלום,

תראי, אני מאד לא אוהבת שלא מאפשרים להורים לעשות את הפרידה בצורה רגישה והדרגתית.
    אני מבקשת שבימים אחרי חגים וחופשה ארוכה, אל תשאירי ותלכי מיד. כך תפגעי באמון שלה בך.
    בנוסף, אם כרגע את יכולה, תקלי עליה עם ימים קצרים יותר.
    נכון, היא צריכה להתרגל, אבל אם אפשר לתת לה זמן, עשי זאת.
    את מוזמנת לקרוא באתר שלי מאמרים בנושא.

בהצלחה! ליבי איתך,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

סטלה
    14/09/2010

תודה, ומה את מציע לגבי העיניין שהיא לא רוצה להיות עם אבא שלה, ולהרדם ולישון במיטתה כמו שהייתה רגילה???
    אני אכן לוקחת אותה מוקדם יותר מהגן, השאלה אם אשאר שם לצידה - האם זה לא יסרבל את התהליך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו