אובדת עצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    מור
    13/09/2010

היי
    הבן שלי בעוד חודש בן 4.
    לפני כחודש התחילה אצלו תופעה חדשה.. הוא כל היום נוגע או רוצה לגעת לי בחזה.. ואמר לי שהוא רוצה לינוק חלב..כמו תינוק
    יש לו התבטאויות מאוד מוזרות בנוגע לחזה וזה ממש מציק לי

ניסיתי להסביר לו שזה הגוף שלי וכדומה.. והסברתי לו שגם הגוף שלו הוא אישי ...
    זה לא ממש עוזר.

בחג הוא ביקש מאחי לראות את הסדרה מרקו... ואחי סיפר שהוא אמר שלאמא של מרקו יש חזה גדול (הילד בן 4 מאיפה הוא למד את זה?? אני לא מצליחה להבין!!)

היום בבוקר הוא קם ובמקום לומר לי בוקר טוב הוא אמר בוקר טוב ציצי..
    חשוב לי לציין שאני לא בהריון..ואין לו אחים נוספים.

האם זה תקין?
    אני לא יודעת מה לעשות? איך להגיב כך שזה לא יגרום לנזק..

אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 4

סמדר ריינר
    14/09/2010

שלום מור,
    אם כבר הסברת לו והוא בכל זאת ממשיך, יש מקום לשים גבול הרבה יותר תקיף ולהגיד שאת לא מוכנה שידבר ככה אלייך. בלי הסברים נוספים, פשוט כך.
    מעבר לזה, כדאי לחשוב היכן והאם הוא חשוף לתכנים לא הולמים - חשוב שלא תהיה אפשרות שיראה אותך עירומה בבית, יש להקפיד על פרטיות, לסגור דלתות בעת השימוש בשירותים ובאמבטיה ובעת קיום יחסי מין, אפילו אם נדמה לכם שהוא ישן, וכו'.
    בכל יש מקום לבדוק את הגבוות בבית באופן כללי, לא רק בעניין המיניות, ייתכן שאם את אם חד הורית יש ו משאלה להפוך בן הזוג שלך, (בכל מקרה גם אם לא חד הורית יש משאלה כזו אצל כל ילד), לכן חשוב בדוק האם את מתייחסת אליו כילד או לפעמים כסוג של בן זוג? האם הוא ישן איתך לפעמים במיטה? האם את מתייחסת אליו כאל בוגר מגילו ברגעים מסויימים?
    יכול להיות שכל זה לא מתקיים, אבל כדאי להקדיש לכך מחשבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו