שינויים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שינויים
    מלי
    14/09/2010

שלום הבן שלי בן 3 כבר שבוע שלא אוכל דבר אבל ממש דבר אולי משהו ביום וממש קטן זה התחיל מערב חג שהוא הקיא ושילשל ומאז הוא רק נחלש לי..
    אני יודעת שיש לו כרגע שינויים בחיים כמו גן חדש סביבה חדשה אני בהריון בחודש 6 ככה שאני מאמינה שזה מאוד משפיע עליו אבל אני ממש דואגת הוא רק הולךם ומצטמק והוא חלשלוש כל היום צמוד אלי וזה די קשה לי מה עושים הרופאה שלו אמרה שכל עוד הוא שותה זה בסדר אבל זה נראה לי כבר די מוגזם ואני דיי חוששת אנא עיזרו לי..
    תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה למתח באי אכילה

ד''ר שירי שדה שרביט
    15/09/2010

ליאור שלום,
    ייתכן שבנך סובל מוירוס ולכן מקיא ומשלשל, וייתכן שהשינויים לאחרונה מעוררים מתח, והוא מגיב בהפחתת האכילה. בשני המקרים, רצוי להמשיך ולהציע לו אוכל מגוון, ולאפשר לו לבחור מה שרוצה - מבלי ללחוץ עליו, לשדל אותו ולשכנע. רצוי להקפיד על זמני ארוחות קבועים, ולמסד ארוחת ערב משפחתית.
    במקביל, כדאי להרבות בזמן הקרוב בפעילויות מהנות, ובזמן אישי של הילד גם איתך וגם עם אביו, כדי לחזק אותו בהתמודדותו עם כל ההתפתחויות בחייו.
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הייעוץ..

מלי
    15/09/2010

שירי תודה לך אך אין עם מי לדבר הוא לא מוכן לאכול כלום והוא כבר נחלש אפילו ללכת הוא לא מוכן כל הזמן רוצה שירימו אותו וזה די קשה לי , הוא רזה וזה קשה לי לראות אותו ככה ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו