ילד צורח בלילות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד צורח בלילות
    ליטל
    16/09/2010

שלום, לא יודעת איך להתחיל, המצב בכי רע...
    בני בן שנה ו3 חודשים קם באופן עקבי כל לילה כל שעה בערך בצרחות מטורפות ולא נרגע!!! הלכנו לרופא אלפי פעמים אין לו שום ממצא רפואי שיכול להסביר את התופעה. אציין כי תמיד היה מתעורר בלילות אך פעם זה היה נגמר כשהיינו מביאים לו מטרנה עכשיו שום דבר לא עוזר: מטרנה, עגלה לצאת בחוץ לטיול- הוא נרדם וחוזר לצרוח.. חשבתי אולי זה שיניים??? אז אני שמה משחה בפה, אפילו נותנת אקמול כל לילה העיקר להסיר ספק שכואב משהו...
    אנו לא ישנים בלילות, לא מתפקדים בימים!!! מה אפשר לעשות? מצפים לתגובה מהירה ולעזרה בנושא. תודה.
    נ.ב. בתחילה חשבנו שזה בגלל שעובר שינויים: מטפלת חדשה, אני פחות נמצאת איתו במשך היום אך זה לא זה מאחר ומאז ומתמיד היה קם בלילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד צורח בלילות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש רוצה שתענו לי... תודה

ליטל
    16/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד צורח בלילות.

נעמה סבג שמש
    16/09/2010

ליטל שלום,
    לא היתה הזדמנות לענות לך בין כתיבת ההודעה הראשונה לבקשתך הנוספת. זה היה לילה, ופרק הזמן שעבר לא עלה על יממה...

אני מבינה שמאז ומתמיד בנך התעורר בלילות. ההבדל הוא שכרגע זה מלווה בצרחות. כדי להבין באיזה סוג צרחות מדובר, ואם זהו היבט התנהגותי בלבד(על פניו, זה נראה כך), כדאי לצפות פה. כך אוכל לוודא אם מדובר בחלימה.
    האם הוא רואה טלויזיה? האם אתם מבלים איתו מספיק זמן ביום? היכן הוא ישן? ואתם? האם רק אתם מרדימים אותו? ואיך ההרדמה מתבצעת? לא ניתן לענות על שאלה כזאת בשלוף. יש צורך בליווי ממוקד ואינטנסיבי דרך מערכת צילום כדי לצפות במה שקורה. אתם מוזמנים לקרוא על כך באתר שלי ו\או לקרוא חומרים בעניין.

השאלה היא כללית למצב ספציפי. אם מדובר בעניין התנהגותי, תצטרכו להמנע מלהוציא אותו מחדרו כשלב ראשון. לאחר מכן, המנעו מלהוציאו ממיטתו. עשו זאת תוך רגישות ובהדרגה.

בהצלחה!
    נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו