הסתרת מבחנים ושיעורי בית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסתרת מבחנים ושיעורי בית
    אתי
    16/09/2010

בני בכיתה ג' , הוא לא אוהב להכין שיעורי בית , וכשאני מתקנת לו שגיאות כתיב הוא מתקומם , אתמול שאלתי אותו אם יש שיעורים והוא אמר לי שאין , לאחר מכן דיברתי עם אמא מהכיתה והיא אמרה שיש שיעורי בית , שאלתי אותו והוא אמר לי כן , אבל לא מתחשק לי והוא אפילו לא רשם את השאלות , מאוד כעסתי עליו וביקשתי ממנו לצלצל לחבר לקחת את השאלות ולהכינם , היום בבוקר כשלקחתי אותו לבית הספר ראיתי אמא אחרת והיא אמרה שיש מבחן באנגלית , הוא לא אמר לי אפילו ולא רשם ביומן , איך עלי להתמודד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסתרת מבחנים ושיעורי בית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתרת מבחנים

סמדר ריינר
    16/09/2010

שלום אתי,
    כמובן שיש קודם כל לשלול אפשורת של לקות למידת כלשהי שאולי מקשה עליו ובגלל זה הוא מרגיש לא מובן ואולי ללא עוזירם לו נכון. דברי עם המורה והתייעצי. אם זו לא הבעיה,
    יכול להיות שאת מלחיצה אותו יותר מדי. חשוב שהוא יכין שיעורים לבד, בלי הנוכחות המפקחת שלך, אם הוא זקוק לעזרה שיבקש, ואם הוא לא מבקש אז שיטעה והמורה תתקן אותו.
    הוא כנראה קולט שנושא הלימודים מאוד חשוב לך ומלחיץ אותך, וזה חודרני ומלחיץ עבורו מדי, וגם מקומם אותו.
    קחי אותו לשיחה, תגידי לו שאת מבינה שאת יותר מדי מלחיצה כנראה, למרות שהכוונות שלך טובות, ושמעכשיו הוא אחראי על השיעורים שלו, את לא תנדנדי לו, אם הוא זקוק לעזרה שיבקש, ואת תעזרי לו.
    זהו, ומרגע זה את מ-ת-א-פ-ק-ת בכל מחיר, גם אם זה קשה לך. אחרת את נכנסת איתו לסיפור שיחמיר ככל שהוא יגדל עד שקשה יהיה לתקן את זה. זה עלול להשניא עליו את הלימודים להרבה זמן, אם לא תוכלי להשתלט על עצמך בעניין הזה.
    אל תדאגי, הוא לא יתדרדר ולא יקרה שום אסון, לימודים תמיד אפשר להשלים, שנים של מריבות ולחץ אי אפשר להחזיר. לדתעי אם תרדי ממנו באמת הוא יחזיר לעצמו את המוטיבציה לבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו