מקפיצה שוב את השאלה אשמח לתגובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מקפיצה שוב את השאלה אשמח לתגובה
    שרונה
    16/09/2010

שלום רב,
    ביתי בת 3 ולאחרונה זרקה את הממוצץ על דעת עצמה עם המון עידוד אך היא נהיתה מאוד עצבנית, אני לא מצליחה להגיע אליה, (זה קורה לאחרונה גם קצת לפני זריקת המוצץ)
    אם אני מבקשת ממנה משהו שלא מוצא חן בעיניה היא מיד מתעצבנת ומתבטאת במילים לא נעימות כגון.."לא רוצה חוצפנית ".."לא רוצה לא חברה שלך עכשיו" או שהיא מרימה עלי יד (גם אם אני לא לידה היא מחפשת אותי בעצבים כדי לתת לי מכה ורק אחר כך היא נרגעת).."
    אני עברתי הדרכת הורים במכון אדלר אבל אני לא מצליחה להרגיע אותה, לא מצליחה להגיע אליה ולא לדבר איתה ואני מאוד מקפידה על טון נעים ורגוע זה פשוט מעצבן אותה יותר!
    עשיתי לה "שיחה" שבכל פעם שהיא תתנהג בצורה הזו אנחנו נכנס לחדר להרגע ביחד וכשאני אומרת לה את זה בעת המעשה המצב נהיה הרבה יותר חמור והיא הופכת ליותר עצבנית.
    אני לא אמרתי לה לעולם שהיא חוצפנית, וכמובן שלעולם לא הרמתי עליה יד,
    בגן היא במסגרת מאוד חינוכית ותומכת ושם היא לא מתנהגת כך.
    מה ניתן לעשות?
    אשמח לעשה,
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבולות ומוצץ

נעמה סבג שמש
    16/09/2010

שרון שלום,

הבעיה אינה זריקת המוצץ אלא בעיה ברורה של גבולות, שרק קיצונית יותר כך.
    כנראה שהתגובה שהיא מקבלת לא מספיק ברורה. ילד צריך להבין שלכל מעשה יש תוצאה והיא צריכה לדעת מה היא מפסידה מההתנהגות.
    במקביל הייתי עובדת על פיתוח כישורים רגשיים כדי להקל עליה וללמד אותה להרגע. את מוזמנת לקרוא על כך באתר שלי.

בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו