מיואשים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיואשים
    אמא
    16/09/2010

בני בן ב 4.5 בוכה כל יום וכל היום בגן הגננת לא מתקשרת לבוא לקחת אותו אבל הוא בוכה כי אני רואה אותו מהחלון הוא פשוט יושב בחצר ובמקום לשחק הוא יושב בוכה ומסתכל לכיוון הבית הגננת אומרת שיש מצבים שהוא נרגע ומבקש עבודות אבל יש לו בכי תמידי.
    הוא אח לתאומים בני שנה שהוא מאוד אוהב ואני לא רואה סימני קנאה בבוקר מבקש לבוא איתנו לשים אותו בגן "כדי להיות איתנו עוד קצת" לפני הגן סיבוב כדי שהדרך לגן תיהיה ארוכה וכו' הוא מאוד חכם ושואל כל הזמן למה את שמה אותי בצהרון (אני חוזרת באוקטובר לעבודה) אני מסבירה שאין מי שיאסוף אותו ב אחת וחצי אבל זה לא עוזר הוא ממשיך גם כשבאים לאסוף אותו הוא חושב שזה כדי כנראה לבקר ושוב בוכה תאספו אותי הוא מגיל חודשיים וחצי בגן אבל רק השנה זה ממש קיצוני

חשבנו אולי לאסוף אותו לפעמים מוקדם יותר אבל אנו חוששים שנבלבל אותו יותר

מה לעשות?????????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לגנים ואחים קטנים...

נעמה סבג שמש
    16/09/2010

שלום לך,

אני מניחה שהוא יודע שאת עם התאומים בבית וזה בהחלט גורם לרצון להשאר איתכם בבית. זה גם גורם לתחושת נטישה. האם הוא מכיר את החברים בגן? הקפידי להפגיש אותו עם חברים אחה"צ. הייתי ממליצה גם לקחתו לאחר חצי יום, אם יש לך אפשרות, כדי לתת לו להתרגל לצוות החדש ולילדים. אם אפשר בהדרגתיות, אז למה לא?
    בהצלחה,

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו