סמדר היקרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סמדר היקרה
    שרון
    16/09/2010

שמי שרון ואני חדשה בפורום,
    אני פונה אלייך מכיוון שאני רואה שרוב העצות ניתנות על ידך .
    אני אחת ממס' חברות לפורום שמדלגים על שאלתה ואחת שמנסה מס' פעמים להקפיץ את השאלה לראש הטבלה כדי לקבל מענה.
    אני לא כותבת ממקום של ביקורת ואני בטוחה שיש עומס רב , כמו כן אני סבורה ובטוחה שהידע שלכם והעזרה שלכם ניתנת כאן בהתנדבות ומרצון טוב.
    אך למרות זאת נוכחתי לראות שמדלגים כאן על שאלות שנשאלות מס' פעמים וזקוקות כניראה למענה, אני לא מבינה את הסיבה לכך ואת גם לא מוכרחה לענות אך מנסיוני בפורומים אחרים לעולם לא קרה דבר שכזה.
    פשוט יש תחושה שמתחננים למענה וזה לא נעים.

רק רציתי להשב את תשומת לבך / לבכם.

גמר חתימה טובה.
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סמדר היקרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון היקרה

סמדר ריינר
    16/09/2010

שלום לך,
    עניתי לשאלתך, ואני מקווה שזה עוזר. לגבי מה שהעלית, ואני מקווה שעוד משתמשים בפורום קוראים את זה גם. לא ייתכן לצפות ממני או גם משאר המנהלות לענות בבת אחת על כל השאלות. זמן מענה לשאלה מבחינת כללי הפורום הוא כ-24 שעות ועדיין יש פספוסים ותקלות, כי הכמות היא פשוט עצומה. כל פעם ששאלה נענית יש כאילו ציפייה שיענו כבר לכל השאלות שנמצאות פתוחות ואין דבר כזה. אני עונה בין טיפול לטיפול, ולא יכולה לענות על הכל, יש עוד כמה דברים שאני עושה בחיים, סליחה. כל פעןם שמישהו רואה שנענתה שאלה אחרת ולא שלו הוא חש מקופח כאילו זה אישי. יש שאלות שאנחנו לא מספיקות, יש שאלות שלוקח זמן חשוב עליהן והן נענות יותר מאוחר. איך תלמדו את ילדיכם גבולות ודחיית סיפוקים אם אתם לא מסוגלים לכך בעצמכם?
    לא ברור לי מה לא ברור לך, את בעצמך ציינת שאת מבינה שיש עומס, אז למה לא ברור לך מדוע לא עונים, הרי אמרת בעצמך את הסיבה.
    להבא נא להתאזר בסבלנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סמדר,

שרון
    16/09/2010

תודה על תשובתך,
    אין מדובר כאן בדחיית סיפוקים אלא בהערה של אחת שרואה את הדברים מהצד השני, מן הראוי היה לפי דעתי לרשום משפט קצר האומר "אשיב בהקדם" או משהו דומה.
    כך היה ניתן למנוע את שרשרת השאלות שחוזרות על עצמן "ומפוצצות" את הפורום בכפילויות.
    בכל מקרה זו רק דעתי,

מודה לך על תשובתך.

שרון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

סמדר ריינר
    16/09/2010

שלום לך,
    בהחלט מדובר בדחיית סיפוקים כאשר אנשים מצפים לקבל תשובה תוך מס' שעות.
    שנית, אני לא מתכוונת להבטיח שאשוב בהקדם, אני אשוב אם יהיה לי זמן ואולי לא אני אלא מישהי אחרת, ואולי זה לא תחום המומחיות שלי, ולכן לא אוכל לענות לשאלה אבל מישהי אחרת כן. כולנו עושות כמיטב יכולתנו ועצם הביקורת,תובענות והכעס כלפי משהו שנעשה בהתנדבות נראית לי לא במקום.
    שרשרת השאלות שחוזרות על עצמן הייתה נמנעת אם אנשים היו ממתינים בסבלנות לכן אני טורחת ומפרסמת את התגובה הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבריי נאמרו ברוח טובה חבל על הכעס

שרון
    17/09/2010

המטרה היתה לקבל הסבר ולהבין.
    עוד בתחילת דברי אמרתי שאני לא מבקרת ובטח לא כועסת כי אין לי שום זכות לכך.
    הנושא הועלה מחוסר הבנה שכניראה היתה כאן לעוד מס' משתפפים בפורום.
    בכל מקרה תשובתך נשמעת מאוד כעוסה וחבל בסך הכל עזרתי כאן להבין שפשוט צריך להמתין ואם זה דחוף אז ניתן לפנות לפורומים אחרים ששם המענה הרבה יותר זמין כי נוכחתי לדעת שאת היא היחידה שמתפנה כאן לענות וכניראה זה לא מספיק לכמות כזו של גולשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שרון

סמדר ריינר
    17/09/2010

שלום שרון,
    את צודקת, אני לא כועסת עלייך, את לקחת על עצמך לייצג קבוצה מהגולשים, ואני כעסתי על עצם הגישה, לא עלייך אישית. את באמת נתת הזדמנות חשובה להסביר.
    תודה על ההבנה,
    וגמר חתימה טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הפורום שעונה על שאלות בצורה הכי.

גל
    17/09/2010

מהירה . תנסי פורומים אחרים במקרה הטוב יענו לך אחרי שבוע ובמקרה הרע לא יענו לך בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו