התנהגות מוזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות מוזרה
    ורה
    17/09/2010

שלום,
    בתי הקטנה בת שנה ו8 חודשים ועד היום היא הייתה בטיפול של מטפלת וסבתות ובחודש האחרון גם אצל מטפלת עם עוד 5 ילדים. מאז ששלחתי אותה לגן (1.9) שיש בו כ35 ילדים בשתי קבוצות גיל והיא נמצאת שם עד 16:30(אגב בימים הראשונים היא הייתה שם עד 12 כדי שתתרגל),בגן היא מתנהגת בסדר (אוכלת, ישנה ומשחקת עם הילדים) היא החלה להתנהג בצורה מדאיגה כשחוזרים הביתה אחרי הגן היא לא מוכנה לצאת מהעגלה ולהוריד נעליים.במקרים אחרים שאומרים לה "לא" למשהו היא לפתע מתכנסת בתוך עצמה ונשכבת על הרצפה ובוכה בהיסטריה. בימים הראשונים שזה קרה הפתרון היחיד להרגיע אותה היה מקלחת והיום אני מנסה פחות להתייחס לקריזה ולתת לה להרגע לבד כדי שתבין שזו לא הדרך למשוך תשומת לב ולקבל מה שהיא רוצה. השאלה אם זה תהליך נורמלי של ילדים וכמה זמן זה יכול להמשך? מתי צריך במקרה כזה לדאוג וללכת לייעוץ מקצועי? איך צריך לנהוג במצב הזה? (כי הרבה פעמים יש לה התפרצויות כאלה בחוץ והיא לא נרגעת ולא נותנת לי ולאחרים להתקרב אליה.)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות מוזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות מוזרה

סמדר ריינר
    19/09/2010

שלום ורה,
    ילדתך נמצאת במצוקה כרגע. הייתי בודקת, ייתכן וגדול עליה להישאר יום כל כך ארוך בגן עם 35 ילדים. אולי מתאים לה גן קטן יותר או יום קצר יותר או שניהם. ילדים בגילה זקוקים להרבה יותר תשומת לב אישית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו