מצוקה של ילדה בת 4.3 דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצוקה של ילדה בת 4.3 דחוף
    אמא
    18/09/2010

יש לנו ילדה מדהימה בת 4.3, השנה נולדה לה אחות בת 23 ימים בלבד, בנוסף לצערי נאלצנו להעבירה לגן עירייה מגן פרטי, מכוון שכל חבריה 15 בני גילה עזבו לגן עירייה
    בגן נותרו רק 5 ילדים , ילד בגן חובה והיתר בני 4. כאשר שאר הילדים קטנים ממנה
    בני 3-4
    בנוסף גילתי שבגן החדש , גן העירייה המצב אותו הדבר
    30 ילדים בני 3-4 ורק 4 ילדים בני גילה.
    לצערי עשיתי את המעבר כדי שיהיו לה חברים, וילדים בני גילה
    מדובר בילדה סופר חכמה, מפותחת, עם יכולת ביטוי מדהימה, וירבלית מאוד
    אולם הילדה במצוקה נוראית וזה ניכר ואני ובעלי חסרי אונים טוטלית
    ריגרסיה במתן שתן, אלימות, עצבים. הילדה היתה ילדה שמחה , עליזה צוחקת משחקת
    היום היא אגרסיבית, מכה, מחפשת תשומת לב באמצעות "כאבי בטן" וירטואליים (אחרי שבדקנו בעיות פיסיות) הילדה לא ישנה, לא אוכלת וניכר שינוי קיצוני בהתנהגות
    אני בלבטים, אני מאוד רוצה להחזירה לגן הפרטי שהרי המצב שם כפי שהוא בגן הנוכחי רק 5 ילדים בני גילה והיתר קטנים
    מדובר בגן שעוטף באהבה והיא מכירה את הצוות
    אני מתחרטת ששלחתי אותה לגן העירייה כאשר הכוונות היו באמת לטובתה
    היא לא מתאימה לדעתי לרמה שם ואם כבר עשיתי שינוי אז עדיף שתהיה במקום שהיא כבר מכירה
    מה דעתך? קשה לנו תעזרו לנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה של ילדה בת 4.3 דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לתשובה :-)

אמא
    19/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 4.3

רונית אלקיים
    19/09/2010

אני קוראת את ההודעה שלך וחושבת על כמה סיבות,שלדעתי, יכולות לנבוע מההתנהגות של הילדה: א. אחות חדשה שהצטרפה - אני יכולה להעיד על עצמי, אצל הילדים הגדולים שלי (כיום 14,11) כנולדה בתי, בני היה בן 2.9 חודשים, גמול פרפקט ולתקופה של חצי שנה הוא חזר לפספס כמו תינוק בן 10 חודשים. עם המון אהבה ואמפתיה, וגם עזרה של רופא משפחה - זה עבר. ולגבי גן עירייה - לצערי, זה העולם האמיתי - ולא משנה גיל 4.3 או 5.5, תמיד ההתמודדות היא קשה, רק התחלנו את השנה, וכל החגים באמצע, גם לא תורמים לקליטה מסודרת וקלה בגן - אני מייעצת לך לקחת הרבה אוויר, להתייעץ עם הגננת והסייעות איך הילדה במשך היום, מי החברים שלה, להציע לה להזמין חברים מהגן אחה"צ אליה, זה מאוד מגבש ומעלה את המורל. ופחות להילחץ מכל אקט שמשתנה בהתנהגות של הילד, יש להם סנסורים מאד רגישים והם מייד קולטים את השפת גוף שלנו ומה זה עושה לנו, ודווקא מחזקים סוג כזה של התנהגות. בהצלחה ושתהיה שנה טובה וקלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אני מניחה שזה נכון אשמח לתגובה

אמא
    19/09/2010

מקצועית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאמא שלום עניתי לך בשאלתך הקודמת

ד''ר שירי שדה שרביט
    19/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו