קבלת תשובות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קבלת תשובות
    רינת
    20/11/2007

שלום
    בני ילד נבון ופיקח יודע הרבה מעבר לגילו אם זה זיהוי צבעים ,אותיות, מספרים , כותב בקיצור כל מה שקשור לילדים בכיתה א' הוא לומד איתי (לציין שאני מורה ליסודי ובעלי מורה לעל יסודי) אני לא עובדת ובינתיים משקיעה בילדים שלי הקטנה בת 9 חודש .
    הבעיה אצלו :
    1. שהוא דברן גדול הוא כל הזמן רוצה שתהיי עסוקה איתו לא נותנן לי רגע של מנוחה , וגם שהבעיה שהוא רוצה שכולם יקשיבו ומכיוון שיש כאלה שאין להם את הכוח לשמוע הרבה מילד קטן אז הם כאילו מפסיקים אותו באמצע וזה נורא מרגיז אותו מה אפשר לעשות האם בגילו צריך להבין שאי אפשר לדבר המון (לציין שהוא לא סתם מקשקש אלא נושא מסויים שעושה עליו חיבור מלא).
    2. דבר שני שאנחנו לא יודעים מה לעשות איתו לא עוזר לנו עונש 3 דקות בחדר, או עונש על משהו שהוא אוהב אם זה לשחק במחשב או לאכול ממתק מסויים כי אחרי שהוא מתרגז ובוכה וא נרגע כאילו כלום לא קרה ?
    3. יש לי בני דודים ובני דודות שהבעיה שלה איתם שיש חלק מהם שמרגיז אותו בכוונה ע"מ שהוא יכעס וזה גורם לו להרביץ להם ויש כאלה שלא שומעים אותו אם הוא רוצה לספר להם משהו מה אפשר לעשות ?
    4. דבר אחר שהוא נסער ומתרגז מהר לפני שאת יודעת מה הוא מחפש או מבקש , למשל הוא מחפש צעצוע מסויים ושוכח שהוא שם אותו בקלמר ישר מתרגז ומתחיל לבכות ולאחר שהוא מוצא אותו (הבכה והחיפוש באותו זמן) כאילו נעלמות הדמעות ישר
    אם אני רוצה ללכת לאיש מקצוע ע"מ שיעזור לנו לדעת איך להתמודד עם ילד עצבני ונסער אבל באותו זמן פיקח למי אני צריכה ללכת ?
    תודה וסליחה על ההודעה הארוכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבלת תשובות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ מקצועי

שושי יעקובי
    20/11/2007

אני ממליצה לך לפנות לפסיכולוג ילדים באזור מגורייך ולהתייעץ אתו בכל אותן השאלות שמטרידות אותך. בתהליך של הדרכה, אתם ההורים יכולים לקבל כלים איך להגיב לילד באופן שיעזור לו להתמודד טוב יותר עם תסכולים וקשיים.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית התפתחותית
    www.triada.co.il

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו