טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הבן המתוק שלנו בן 10 חודשים. בערך לפני חודשיים שלושה היה לו חום אחרי חיסון ולקחנו אותו לישון איתנו. מאז זה הפך להרגל, כאשר הוא נרדם לידנו, אני מעבירה אותו למיטה שלו אבל כשהוא מתעורר בלילה הוא בוכה ונרדם שוב רק לידנו, ואני כבר כ"כ עייפה שאני משאירה אותו איתנו. מה דעתכם המקצועית בעניין? מאוד כיף לי להיות קרובה אליו בלילה, השאלה שלי מה טוב יותר עבורו? ואם במיטה שלו אז איך עושים זאת המעבר שוב? אגב הוא עדיין יונק בלילה, פעם אחת לפחות אבל מתעורר יותר פעמים ואני מרדימה אותו עם מוצץ או מים. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
החסרון בשינה איתכם זה ההרגל שאת יוצרת. כשתחליטי, עם אסרטיביות ונחישות תוכלי לשנות. כל עוד את עושה זאת מתוך בחירה ולא"הכנעות" בגלל חוסר רצון להתמודד עם הקושי, זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד