טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כותבת בפורום כי אין לי עם מי לדבר על זה. יש לי שני ילדים, בן 3.5 ובן חצי שנה. אני אוהבת את שניהם בכל לבי. בני עבר ועובר תקופה לא קלה מאז הלידה, אם כי חל שיפור ניכר אצלו. אולי זה גם מתאים לשלב ההתפתחותי בו הוא נמצא בלי קשר ללידה - הוא הרבה פעמים לא עושה מה שאני אומרת. וכאן מגיע התסכול הכואב - אני מרגישה שאני כועסת עליו הרבה, כי הוא לא עושה מה שאני אומרת אך גם כי אני עייפה, כי כבד לי לסחוב תינוק ולכן יש לי פחות סבלנות וכו'. כואב לי כי אני אוהבת אותו כל-כך. אני גם אומרת לו הרבה כמה אני אוהבת אותו אך מתסכל אותי שאני נכנעת לעייפות ולקושי. אני משערת שאני לא האם היחידה שמרגישה כך. אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, טוב שאת משתפת, זה באמת מאוד קשה וזה לא קושי שלך בלבד. עם הזמן יש להניח שכולם יסתגלו ויהיה יותר קל. אם את יכולה להלשיג קצת עזרה זה טוב וחשוב. אם לא יש בהחלט פורומים באינטנרנט שמיועדים לשיתוף מהסוג שאת צריכה אולי כדאי לך לחפש אותם ושם תוכלי לשמוע גם מאימהות אחרות וגם לשתף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד