שיתוף בתסכול כואב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שיתוף בתסכול כואב
    אמא
    19/09/2010

אני כותבת בפורום כי אין לי עם מי לדבר על זה. יש לי שני ילדים, בן 3.5 ובן חצי שנה. אני אוהבת את שניהם בכל לבי. בני עבר ועובר תקופה לא קלה מאז הלידה, אם כי חל שיפור ניכר אצלו. אולי זה גם מתאים לשלב ההתפתחותי בו הוא נמצא בלי קשר ללידה - הוא הרבה פעמים לא עושה מה שאני אומרת.
    וכאן מגיע התסכול הכואב - אני מרגישה שאני כועסת עליו הרבה, כי הוא לא עושה מה שאני אומרת אך גם כי אני עייפה, כי כבד לי לסחוב תינוק ולכן יש לי פחות סבלנות וכו'. כואב לי כי אני אוהבת אותו כל-כך. אני גם אומרת לו הרבה כמה אני אוהבת אותו אך מתסכל אותי שאני נכנעת לעייפות ולקושי. אני משערת שאני לא האם היחידה שמרגישה כך.
    אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיתוף בתסכול כואב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיתוף

סמדר ריינר
    20/09/2010

שלום לך,
    טוב שאת משתפת, זה באמת מאוד קשה וזה לא קושי שלך בלבד. עם הזמן יש להניח שכולם יסתגלו ויהיה יותר קל. אם את יכולה להלשיג קצת עזרה זה טוב וחשוב. אם לא יש בהחלט פורומים באינטנרנט שמיועדים לשיתוף מהסוג שאת צריכה אולי כדאי לך לחפש אותם ושם תוכלי לשמוע גם מאימהות אחרות וגם לשתף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו