טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בני בן ה6.5 מזה מס לילות בוכה לפני השינה בעקבות פחד שקיים אצלו שמא אביו ואני נמות והוא יצטרך להיות לבד (למרות שיש עוד אח ) הסברתי לו שאביו ואני צעירים ובריאים ואין סיבה שבגללה אנו נמות ושאנחנו איתו,בכל זאת קשה לו לקבל את זה.מה לעשות?האם לומר לו שאנו לא נמות אף פעם ולתת לו בעצם שיתבגר ויבין לבד שאכן אנשים מתים בסוף או לתת הסבר לגבי מוות? אודה לתשובה מהירה בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, הפחד של בנכם הוא נורמלי ומאפיין את הגיל. אין לשקר לו. יש לומר את האמת. אתם יכולים לתת הסבר לפי האמונה שלכם, ולפי מה שמתיאם לכם - אם אתם מאמינים בכך אתם יכולים להסביר לו שאחרי המוות עולים לשמיים וכו', אם לא אתם יכולים להסביר לפי מה שכן מתאים לכם. יש גם ספרי ילדים שמתייחסים לנושא, לא זכור לי כרגע ספר ספיציפי, אבל אני בטוחה שבכל חנות ספרים יוכלו לכוון אתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד