טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני אמא ל-2 בת 8 ובן 4. בני בן ה-4 נולד כפג בשבוע 30. עד גיל שנתיים וחצי היה איתי בבית ולאחר מכן החל ללכת לגן. הוא ילד מאוד ביישן שלא יוצר קשרים חברתיים עם ילדים שאינו מכיר או ראה לפחות כמה פעמים וגם אז הוא צריך שאהיה בזווית ראייתו והוא לא מתרחק ממני. הבעיה שמטרידה אותי יותר הוא שהוא מדבר על עצמו בגוף שלישי, כל דבר שהוא רוצה/צריך/מבקש נעשה בפניית גוף שלישי "איתי רוצה מים" ,איתי לא רוצה שייגעו במשחק" ,איתי רעב" וכו'.. אני מודאגת ומוטרדת כיוון שכל ניסיון שלי לשאול אותו "מי רוצה?" כדי ללמדו לומר "אני" וכתשובה לבקשתו בגוף שלישי נענית במשפט "איתי לא אוהב שאת אומרת את זה או שואלת את זה". אני מודעת לעובדה כי אני מגוננת עליו יתרה (טראומת הלידה אולי?) בצורה שלא גוננתי למשל על אחותו הבכורה ואני אובדת עצות. אנא עזרה. למי לפנות ומה לעשות?? תודה רבה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד