דיבור בגוף שלישי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיבור בגוף שלישי
    מור
    20/09/2010

שלום רב,
    אני אמא ל-2 בת 8 ובן 4. בני בן ה-4 נולד כפג בשבוע 30. עד גיל שנתיים וחצי היה איתי בבית ולאחר מכן החל ללכת לגן.
    הוא ילד מאוד ביישן שלא יוצר קשרים חברתיים עם ילדים שאינו מכיר או ראה לפחות כמה פעמים וגם אז הוא צריך שאהיה בזווית ראייתו והוא לא מתרחק ממני.
    הבעיה שמטרידה אותי יותר הוא שהוא מדבר על עצמו בגוף שלישי,
    כל דבר שהוא רוצה/צריך/מבקש נעשה בפניית גוף שלישי "איתי רוצה מים" ,איתי לא רוצה שייגעו במשחק" ,איתי רעב" וכו'..
    אני מודאגת ומוטרדת כיוון שכל ניסיון שלי לשאול אותו "מי רוצה?" כדי ללמדו לומר "אני" וכתשובה לבקשתו בגוף שלישי נענית במשפט "איתי לא אוהב שאת אומרת את זה או שואלת את זה".
    אני מודעת לעובדה כי אני מגוננת עליו יתרה (טראומת הלידה אולי?) בצורה שלא גוננתי למשל על אחותו הבכורה ואני אובדת עצות.
    אנא עזרה. למי לפנות ומה לעשות??
    תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיבור בגוף שלישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קיבלתי תשובה לשאלתי- אשמח לתגובה

מור
    25/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיבור בגוף שלישי

סמדר ריינר
    26/09/2010

שלום מור,
    אני מניחה שלא קיבלת תגובה עד עתה כי זו שאלה שקשה להתייחס אליה בפורום, וכדאי שתפני לייעוץ מסודר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו