בכי בכניסה לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תודה רבה :)

שרון
    20/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    20/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכי בכניסה לגן
    שרון
    20/09/2010

יש לי תינוק בן שנתיים , שנה שעברה הוא הלך לגן , כל השנה כל פעם שבעלי היה מביא אותו לגן הוא היה פורץ בבכי ולא היה מוכן להשאר שם, כשאני הייתי לוקחת אותו לפעמים בכה ולפעמים לא .
    אבל מוזר שכל השנה הוא בכה כשהבאנו אותו לגן במיוחד אצל בעלי.
    השנה הוא הולך לאותו גן אבל כיתה אחרת ואותו סיפור !
    מה לעשות ? אני יודעת זה גן הכי טוב שבאזור שאני גרה אבל הילד כל הזמן בוכה כשלוקחים אותו לשם , מה שמוזר שהולכים להביא אותו מהגן הוא מיד בורח ורוצה לצאת מיד מהגן , לא מוכן לחכות לשניה שאקח את התיק שלו.
    ההורים שלי אמרו לי שהוא תמיד בוכה אצל בעלי כי הוא אולי יותר רך אליו .
    אני מבקשת עזרה או אם מישהו יודע איפה אפשר להתייעץ, אני לא יודעת עם זו בעיה של הגן
    כי זה באמת גן שהוא הטוב ביותר באזור .

לקביעת תור
    סגירה
    בכי בכניסה לגן

הוספת תגובה

• בכי בכניסה לגן

סמדר ריינר
    20/09/2010

שלךום שרון,
    בכי בכניסה לגן הוא תופעה נפוצה מאוד והוא משופע המון מתגובת ההורים לבכי. השאלה המשמעותית היא איך הו אאחרי שאתם הולכים . אם לפי דיווחי הגננת הוא משתלב היטב,
    אז הבעיה היא כנראה לא אמיתית אלא נועדה לייצר תשומת לב. אם יש קושי אמיתי והוא לא משתלב, כדאי קודם כל לחכות קצת כי רק התחילה השנה ולרואת אם יש שיפור. אם לא כדאי לבדוק מה קשה לו. זה לא אומר שהבעיה בגן אבל אולי כדאי לעזור לו להתחבר, להזמין ילדים אחה"צ, לחזק את ביטחונו העצמי וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת ..

שרון
    20/09/2010

הבכי לא רק נמצא בתחילת השנה , גם בשנה שעברה - כל השנה הוא בכה כשנכנסנו לגן. לא מראה שיש בעיה כלשהי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    20/09/2010

שלום שרון,
    זה תלוי, אם הבכי הוא רק בכניסה לגן ואחר הוא משתלב היטב, אז כן, יש בעיה וסביר להניח שהיא אצלכם בתגובות שלכם לבכי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו