מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

תודה רבה :)
שרון20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה:-)
סמדר ריינר20/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בכי בכניסה לגןשרון20/09/2010
יש לי תינוק בן שנתיים , שנה שעברה הוא הלך לגן , כל השנה כל פעם שבעלי היה מביא אותו לגן הוא היה פורץ בבכי ולא היה מוכן להשאר שם, כשאני הייתי לוקחת אותו לפעמים בכה ולפעמים לא .
אבל מוזר שכל השנה הוא בכה כשהבאנו אותו לגן במיוחד אצל בעלי.
השנה הוא הולך לאותו גן אבל כיתה אחרת ואותו סיפור !
מה לעשות ? אני יודעת זה גן הכי טוב שבאזור שאני גרה אבל הילד כל הזמן בוכה כשלוקחים אותו לשם , מה שמוזר שהולכים להביא אותו מהגן הוא מיד בורח ורוצה לצאת מיד מהגן , לא מוכן לחכות לשניה שאקח את התיק שלו.
ההורים שלי אמרו לי שהוא תמיד בוכה אצל בעלי כי הוא אולי יותר רך אליו .
אני מבקשת עזרה או אם מישהו יודע איפה אפשר להתייעץ, אני לא יודעת עם זו בעיה של הגן
כי זה באמת גן שהוא הטוב ביותר באזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי בכניסה לגן
סמדר ריינר20/09/2010שלךום שרון,
בכי בכניסה לגן הוא תופעה נפוצה מאוד והוא משופע המון מתגובת ההורים לבכי. השאלה המשמעותית היא איך הו אאחרי שאתם הולכים . אם לפי דיווחי הגננת הוא משתלב היטב,
אז הבעיה היא כנראה לא אמיתית אלא נועדה לייצר תשומת לב. אם יש קושי אמיתי והוא לא משתלב, כדאי קודם כל לחכות קצת כי רק התחילה השנה ולרואת אם יש שיפור. אם לא כדאי לבדוק מה קשה לו. זה לא אומר שהבעיה בגן אבל אולי כדאי לעזור לו להתחבר, להזמין ילדים אחה"צ, לחזק את ביטחונו העצמי וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת ..
שרון20/09/2010הבכי לא רק נמצא בתחילת השנה , גם בשנה שעברה - כל השנה הוא בכה כשנכנסנו לגן. לא מראה שיש בעיה כלשהי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר ריינר20/09/2010שלום שרון,
זה תלוי, אם הבכי הוא רק בכניסה לגן ואחר הוא משתלב היטב, אז כן, יש בעיה וסביר להניח שהיא אצלכם בתגובות שלכם לבכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)