מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כיצד אוכל לשנות לביתי בת1.8 הרגלים?ויקי20/09/2010
שלום יש לי בת יחידה שהיא בת1.8חוד' היא עדיין ישנה איתנו במיטה ששהיא הייתה קטנה זה היה כיף אבל עכשיו זה נורא קשה כי היא מזיזה אותי ובועטת בי בלילה
ניסינו להכניס אותה לישון במיטה שלה ואז היא בכתה בצורה היסטרית עד כדי הקאות וכמובן שויתרתי והרמתי אותה ברור שהיא ניצחה במילחמה הזאת..מאוד קשה לי לשמוע את הילדה בוכה זה גורם לי לרצות לבכות יחד איתהמה ניתן לעשות?חשוב לי לציין שבתקופה האחרונה היא גם נידבקת אליי בצורה מאוד מעצבנת כבר סבתא שלה שומרת עלייה עד 16 והכל בסדר אבל שמגיעים הבייתה היא נידבקת אליי ורוצה שארים אותה ויהיה צמודה אללי היא אפילו לא רוצה ללכת לבעלי מה ניתן לעשות?אני מנסה להרגיל אותה לבובות שלה שתיהיה איתן חברה ותתרגל אליהן ואולי היא תסכים לישון אם אחת מהן אבל לא מצליחה היא ממש עושה לי בית ספר..אשמח לעזרה תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה בבקשב אשמח לקבל עזרה
ויקי21/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגלי שינה
ד''ר שירי שדה שרביט21/09/2010ויקי שלום,
עדיף שילדים ישנו במיטתם, במיוחד כשלהורה זה לא נוח. הדרך היעילה ביותר להרגיל אותה לישון במיטה משלה, היא לשוחח עמה ולומר לה שמעתה היא תישן במיטה שלה והיא כבר גדולה ולא יכולה לישון יותר עם אבא ואמא. רצוי להכין טבלה עם מדבקות ולתת לה בכל בוקר פרס קטן על הירדמות במיטה ושינה במיטה לאורך כל הלילה.
לאחר מכן, אתם פשוט צריכים להתחיל בכך... להניח אותה במיטה, להקריא לה סיפור וללטף אותה, ואחכ לאחל לה לילה טוב ולצאת מהחדר. כדאי שבכל ערב מישהו אחר מבין שניכם יעשה זאת לסירוגין - לילה אמא, לילה אבא. כשהיא בוכה או קמה מהמיטה, חשוב להרגיע אותה קצרות ושוב לצאת מהחדר.
אני חושבת שזו גם הזדמנות שלך לעבוד על חלקים נוספים שלך כאמא - לומר על ילדה שעוד לא מלאו לה שנתיים "ניצחה במלחמה הזו", זו אמירה שמבטאת אולי תחושה שלך של חוסר כוחות מספיקים לעמוד מולה, וזה דבר לא טוב בהורות. בנוסף, הבובות לא אמורות לשמש כחברות, לילדה קשה להיפרד מכם בלילה וזה מובן. גם הבכי שלה ברור, בנסיבות אליהן התרגלה. אולם עליכם ההורים מוטלת האחריות להרגיל אותה להרגלים טובים יותר, גם אם היא בוכה ומתנגדת.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)