בן שלוש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שלוש
    מורן
    21/09/2010

שלום לכן,
    יש לי ילד בן שלוש חודש הבא בע"ה
    בשבועיים האחרונים אני מרגישה שמשהו עובר עליו וכך גם בעלי ואמא שלי
    שבעיקר אנו סביבו רוב היום (הוא בגן עד 13:00 אמא שלי מוציאה אותו עד 16:00 בבית שלנו ואז אני ובעלי מגיעים)
    הוא מתבכיין כל הזמן
    שאני הולכת אז הוא מתבכיין לאמא שלי או בעלי "איפה אמא" "איפה אמא" שבעלי הולך הוא מתבכיין לי "איפה אבא" שאמא שלי הולכת הוא מתבכיין" איפה סבתא"
    וההתבכיינות ארוכה עם בכי היסטרי שבין לבין הפסקות ושוב חוזר חלילה
    בבוקר לפני הגן הוא בוכה שהוא רוצה לסבתא
    אחה"צ הוא בוכה שהוא רוצה לאמא
    הוא היה ילד מאוד חברותי ובזמן האחרון בגינת משחקים או אצל חברים בבית הוא לא מוכן לזוז לשחק אם אני או אביו לא הולכים איתו יחד
    מה שעד לפני החופש הגדול לא היה קיים הוא היה משחק נפלא עם ילדים ובגן שעשועים[
    אני לא יכולה בבתים של אטרחים להיכנס לשרותים לשנייה מבלי שהוא יחפש אותי ויכנס איתי כי אם לא הוא מתחיל להילחץ
    מה זה??? חרדת נטישה??
    יש לציין שחוץ מהחופשים הוא לא עבר שינויים לא גן חדש לא בית חדש לא אחים חדשים
    הכל נשאר כשהיה
    הוא תמיד היה מפונק הוא ילד יחיד נכד ראשון לשני הצדדים אבל בזמן האחרון זה ממש מוגזם אני מפחדת שעובר עליו משהו שאני לא מצליחה להניח עליו את היד
    אני מנסה לדרבן אותו לספר לי אבל אני לא מצליחה להבין אם קורה משהו
    מה את אומרת?? אולי זה הגיל שבו מתחילים להבין שהוא גוף נפרד מההורים והוא מפחד?? את חושבת שאולי קרה לו משהו חס וחלילה??
    תודה רבה
    אתם פורום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שלוש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניתי.

סמדר ריינר
    21/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו