ילד בן שנה ושלושה חודשים יש קשיי הס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן שנה ושלושה חודשים יש קשיי הס
    מאיה
    21/09/2010

בני בן השנה ושלושה חודשים נכנס לגן אחרי טיפול של אימא בבית אני מסבירה לילד כל בוקר שאנחנו הולכים לגן ואימא או אבא יבואו לקחת אותו יותר מאוחר ושאני לוקחת אותו אני שואלת אותו איך היה ? היה כיף במה שיחקת מנסה לתת לא ביטחון בגן , אבל לפי מה שאני רואה במצלמות שהילד לא משתתף בכלום כמעט כל הזמן בוכה האמת עם כל החגים ועוד שבוע שהיה חולה לא לקחתי אותו לגן הילד נדבק למטפלת אחת בגן וכל הזמן שהיא לא לידו הוא בוכה עכשיו הם החליטו כנראה שלא לתת לה אותו יותר מדיי שיתרגל לכולם וזה עושה את ההפך הילד לא מפסיק לבכות וזה נורא קשה לי מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הסתגלות

סמדר ריינר
    21/09/2010

שלום מאיה,
    לא ציינת כמה ילדים יש בגן. לתינוק בגיל הזה עדיפה מסגרת קטנה אם אפשר, במיוחד אם זו יציאה ראשונה שלו מהמסגרת הביתית, כלומר ללא מטפלת או משפחתון. נשמע לי שכשאת פוגשת אותו בסוף היום את מנסה להגיד לו שהיה כיף למרות שלא היה לו כיף ואת ראית את זה במצלמות. זה לא נקרא לתת ביטחון אלא דווקא לערער לילד את הביטחון כי הוא מתחיל להבין שמה שהוא מרגיש זה לא באמת מה שהוא מרגיש וזה מבלבל אותו.
    אם בגן מנתקים אותו מהמטפלת שלידה הוא רגוע, כדאי שתדברי איתם ולא תנחשי שכנראה כך וכך זו הסיבה. הניתוק מהדמות שהוא רגיל אליה צריך להיות הדרגתי, ולא בבת אחת. אם הוא בוכה כל היום, ואין אפשרות לתת לו גמילה הדרגתית מהדמות אליה הוא קשור, ייתכן שזו לו המסגרת המתאימה לו כרגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מאיה
    17/10/2010

תודה על התשובה עכשיו לאילאי כבר כיף משחק עם כולם משחק לבד משתתף בריכוז שאני באה לקחת אותו לפעמים בוכה לפעמים לא רק בכי פינוקי כזה ואז הוא מחייך אומר שלום לכולם , בבוקר יש קצת קושי הוא בוכה כמה דק' ועובר לא תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה שהכל הסתדר:-)

סמדר ריינר
    17/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו