מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעבר לגן חדשמאיה21/09/2010
שלום, יש לי בת בת ארבע ושלושה חודשים וכן ילד בן שלוש. ברצוני להעביר את שניהם לגן בקיבוץ אשר מרוחק מעט ממקום מגוריי, ההתלבטות היחידה שלי הינה שבגן החדש אין ילדים מבנימינה ( זהו המקום שבו אני גרה) ואני די חוששת שהבת שלי תהיה בודדה אחה"צ. עלי לציין שהבת שלי היא ילדה ביישנית ואני מפחדת שהיא תגיע לכיתה א ולא תכיר אף אחד.
הבעיה שלי כיום עם הגן שבו היא נמצאת ( זהו גן מועצה) שאין לי סידור לאחרי הגן - הגן הוא עד אחת וחצי ואני עובדת עד 5 , כמו כן אין לי סידור לחופשות המרובות שיש בגן מועצה, לעומת זאת בקיבוץ לא תהיה לי בעיה שכזו , כמו כן החינוך בקיבוץ הינו מעולה ועדיף בעיני מהגנים שבו הם נמצאים כיום, הבעיה החברתית הינה הדילמה היחידה שעומדת מול עיני.
מה עדיף לעשות, להעביר לגן שיהיה לי נוח מכל הבחינות ואני בטוחה שיתרום יותר לילדים, או יותר חשוב לדאוג לנושא החברתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לגן חדש
סמדר ריינר21/09/2010שלום מאיה,
בעיני באופן אישי בעניין החברתי יותר חשוב, אבל בהחלט מותר לך להחליט אחרת, זו לא בדיוק החלטה שיש בה נכון או לא נכון מוחלט ושמישהו יכול להמליץ לך באופן חד משמעי מה לעשות. יש גם פתרונות ביניים - כמו שאת תסיעי אותה אחה"צ לילדים מחוץ לבנימינה עם כל האי נוחות שבכך,
וכן כשיגיע זמנה עלות לכיתה א', תבקשי מבית הספר את רשימת הילדים ותנסי להפגיש ביניהם עוד בחופש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)