מעבר לגן חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר לגן חדש
    מאיה
    21/09/2010

שלום, יש לי בת בת ארבע ושלושה חודשים וכן ילד בן שלוש. ברצוני להעביר את שניהם לגן בקיבוץ אשר מרוחק מעט ממקום מגוריי, ההתלבטות היחידה שלי הינה שבגן החדש אין ילדים מבנימינה ( זהו המקום שבו אני גרה) ואני די חוששת שהבת שלי תהיה בודדה אחה"צ. עלי לציין שהבת שלי היא ילדה ביישנית ואני מפחדת שהיא תגיע לכיתה א ולא תכיר אף אחד.
    הבעיה שלי כיום עם הגן שבו היא נמצאת ( זהו גן מועצה) שאין לי סידור לאחרי הגן - הגן הוא עד אחת וחצי ואני עובדת עד 5 , כמו כן אין לי סידור לחופשות המרובות שיש בגן מועצה, לעומת זאת בקיבוץ לא תהיה לי בעיה שכזו , כמו כן החינוך בקיבוץ הינו מעולה ועדיף בעיני מהגנים שבו הם נמצאים כיום, הבעיה החברתית הינה הדילמה היחידה שעומדת מול עיני.
    מה עדיף לעשות, להעביר לגן שיהיה לי נוח מכל הבחינות ואני בטוחה שיתרום יותר לילדים, או יותר חשוב לדאוג לנושא החברתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לגן חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לגן חדש

סמדר ריינר
    21/09/2010

שלום מאיה,
    בעיני באופן אישי בעניין החברתי יותר חשוב, אבל בהחלט מותר לך להחליט אחרת, זו לא בדיוק החלטה שיש בה נכון או לא נכון מוחלט ושמישהו יכול להמליץ לך באופן חד משמעי מה לעשות. יש גם פתרונות ביניים - כמו שאת תסיעי אותה אחה"צ לילדים מחוץ לבנימינה עם כל האי נוחות שבכך,
    וכן כשיגיע זמנה עלות לכיתה א', תבקשי מבית הספר את רשימת הילדים ותנסי להפגיש ביניהם עוד בחופש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו