מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוננותאמא21/09/2010
שלום, בני בן ארבע וחצי. באופן כללי הוא מקסים. בתקופה האחרונה הוא מאוד מתעקש על שלו, הרבה לא עושה מה שאומרים לו ורוצה לעשות מה שהוא רוצה.
לעיתים, בעיקר בתקופות בהן הוא עובר שינויים או קשיים, הוא מתחכך הרבה בשולחן או שוכב המון זמן על הרצפה ומתחכך. אנחנו מעבירים לו את המסר שזה דבר פרטי שנעשה רק בחדר שלו.
בתקופה האחרונה הוא עבר שינויים רבים - גן חדש, לידת אח, נסיעה ארוכה של אבא, והוא אכן מתחכך הרבה.
חשוב אולי שאציין שאני מנסה לשדר לו שאני מקבלת את זה אך מאוד לא נעים לי לראות אותו עושה את זה, גם כי זה לא נעים וגם כי זה מלחיץ אותי שמשהו לא טוב לו.
לפני מספר ימים הוא שכב בסלון והתחכך. אמרתי לו שזה פרטי ושיעשה זאת בחדרו אך הוא התעלם והמשיך. אמרתי זאת שוב אך לא רציתי להיכנס לעימות איתו על זה כי זה נושא כה רגיש.
והערב לפני השינה הקראתי לו סיפור במיטתו והוא כל הזמן התחכך. זה מאוד צרם לי אך לא ידעתי אם להעיר לו או לא כי אני בחדרו. אשמח לקצת הנחיה בנושא זה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוננות
סמדר ריינר21/09/2010שלום לך,
את אכן צודקת, האוננות המוגברת של בנך מעידה על מציקה. הוא כנראה חרד ומרגיש בודד מול המון שינויים וזו הדרך שלו לנחם את עצמו ולהרגיע את עצמו. לכן אם כל ההערות לא עוזרות, ייתכן שיש מקום להתייחס ברצינות חמצוקה עצמה ולא רק לאוננות שהיא הסימפטום שלה בלבד.
יש להקדיש לו הרבה יותר זמן לחוד, לדבר איתו על הקשיים שלו, לאפשר לו לבטא אותם, ואם כלום לא עוזר - לפנות לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)