בן 7 שזקוק לתשומת לב תמידית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 7 שזקוק לתשומת לב תמידית
    רונית
    23/09/2010

שלום, בני בן שבע בעוד חודשיים. כשהוא במסגרת (גן, צהרון, קייטנה, כיתה א'), אני מקבלת רק שבחים על התנהגותו, כמה הוא בוגר, עוזר לכולם, ממושמע וכו', אך איתי המצב הפוך לחלוטין. הוא מתחצף, צועק, מדבר ללא הפסקה, מציק לאחיו הקטן יותר, בקיצור, מרגע שאני נפגשת איתו עד שהוא הולך לישון זה רק מלחמות ולהעיר לו להפסיק לעשות כל מיני דברים. אני יודעת שהוא מאוד מקנא באחיו הקטן שיש לו הרבה יותר בטחון ומצליח בדברים שהוא לא כ"כ טוב בהם . כמו כן, אני מנסה לדבר איתו, לתת לו תשומת לב כשהוא זקוק ולעזור לו, אך אף פעם זה לא מספיק לו. הוא מדבר ללא הפסקה ולא נותן לאף אחד לדבר רק שחלילה לא נשכח שהוא קיים...המצב חמור יותר כשאחיו הקטן בסביבה למרות שמצד שני הוא נורא קשור אליו. כשאני איתו לבד הוא קצת יותר רגוע, אך מאוד נודניק, הוא כל רגע קורא לי שאראה מה הוא עושה, שאקריא לו, שאשב איתו (אני או מי שנמצא בסביבה) בקיצור הוא זקוק לתשומת לב 24 שעות ביממה. אני בהריון ומאוד חוששת מהתנהגותו אחרי הלידה. דווקא מהבן הקטן יותר איני חוששת כ"כ. אני מבררת כרגע בקופת חולים אליה אני שייכת על טיפול רגשי עבורו (בהתייעצות עם רופא הילדים), אך ברור לי שזה יקח זמן רב עד שיקבל טיפול ובנתיים אני מאבדת את סבלנותי. אודה מאוד על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 7

סמדר ריינר
    24/09/2010

שלום רונית,
    מהתאור שלך לא ברור לי היכן האב בתמונה. ייתכן את משדרת חולשה, וחסרה סמכות בבית, הילד מרגיש לא מוחזק, ואת זקוקה לעזרה. תנסי יותר לספר על סדר היום שלכם ועל מקומו של האב בכל העניין ואנסה לעזור יותר.
    לא ברור לי גם למה לדעתך הפניה לטיפול צריכה לקחת הרבה זמן, אם את פונה למטפלים שבהסדר קופת החולים שלך בתשלום מסובסד זה ל אחייב לקחת כל כך הרבה זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו