ילד בן3.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן3.5
    מיכל
    23/09/2010

בתחילת השנה קבלתי הרבה תלונות על הילד
    שנה ופעם ראשונה בגן , הופרד מתאומה...

למד לקבל מכות ולהגיד לגננת ולא להחזיר, לשבת בקבוצה וליצור ,לשבת בריכוז , ללכת לשירותים רק בליווי , לא לברוח לחצר ...
    עקב מאמץ משותף שלנו ההורים ולחלחל לו את הכללים והחוקים החדשים

הילד חכם יודע צבעים צורות לספור בעל המון שאלות , מדבר הרבה עם הסובבים אותו אפילו אנשים זרים לא מתביש

בבית יושב איתי עם פאזלים סיפורים דומינו יצירה וכו וזה מושך אותו והוא נהנה לאורך זמן ממושך .

הגננת מהיום הראשון מחפשת רק איך לשלוח אותו לאיבחון
    ואני מצידי רואה התנהגות אחרת בבית וילד פיקח ושיפור בהתנהגות בגן ( פחות משבועים בגן ) גם לפי דיווח שלה וגם לפי ביקורי פתע שלנו בגן ...

האם ישנה אפשרות שיש בדבריה אמת - הפרעת קשב וריכוז ??!!
    אני רוצה אולי לקחת אותו לאבחון פרטי ולהוכיח לה בחוות דעת רפואית שהילד מקשיבמבצע חכם... מה המלצתכם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן3.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3.5

סמדר ריינר
    24/09/2010

שלום מיכל,
    אני לא יכולה לדעת בלי להכיר את הילד האם הוא סובל מהפרעת קשב וריכוז. גם אם הוא סובל מזה זה לא קשור לחוכמה ולא אומר שהוא לא חכם. עם זאת, זו רק תחילת השנה, חכו קצת לראות אם העניינים נרגעים, הוא עוד קטן וזה לא דחוף.
    יכו להיות שהגננת עם הניסיון שלה קולטת דברים שאתם עוד לא רואים, ויכול להיות שהיא קבעה מוקדם מדי ואחרי שתרגע קצת החרדה של תחילת השנה הדברים ייראו אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו