מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 3נשואה23/09/2010
שלום
כתבתי קודם על בעיות התנהגות לבני בן ה 3...וענית לי לדבר בטון ברור טלא להעניש... עכשו מתחילת השנה יש לנו בעייה חדשה..כל פעם שרואה משחק או משהוא שאין לנו בבית.. מחיל לעשות מסיבה צרחות ובכי... אתמול ילד בגן הביא משאית לשחק בחול.. ומאתמול עד היום הערב הוא כל הזמן בוכה ומבקש שנביא לו משאית דומה.. בסופו של דבר דודו לקח אותו לקנות ולא מצא ממש דומה והמשיך הבכי והצרחות עד שנרדם..
1.איך אני צריכה להגיב ??
2.האם לקנות לו כי הוא מאוד אהב ??
3.איך ללמד אותו שיסתפק במה שיש לו?
יש להוסיף שהוא מאוד אוהב כל המשחקים עם 4 גלגלים ויש לו המווווון סוגים... אני מודאגת אם אני קונה לו יבוא אחרי זה ויבקש עוד משהוא...
4. אם אני לא צריכה לקנות כל מה שמבקש איך לבחור את הדברים שכן לקנות?. כי לאחרונה תמיד אומר תביאי לי ותקני לי?? האם הגיל הזה כך??
תודה על התשובה ועל הפורום המקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 3
סמדר ריינר24/09/2010שלום סומא,
לילד שלכם אין שום גבולות כנראה. אז מה אם הוא בוכה? אתם צריכים להגיד לא באופן נחרץ ולהתעלם מהבכי עד שהוא יראה שזה לא עוזר לו. אתם צריכים שתהיה לכם החלטה משלכם מה הילד שלכם חייב שיהיה לו ומה מיותר, לא יכול להיות שההחלטה תהיה אצל הילד כי אתם לא יודעים בעצמכם מה להחליט ואיפה הגבול. אם אתם לא יודעים מה ילדים בגיל הזה צריכים אנא פנו להדרכת הורים מסודרת שתעזור לכם לשים גבול איפה שהוא צריך להיות ולא איפה שהילד שלכם מחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
נשואה24/09/2010איפה עושים הדרכות הורים? האם זה דרך הקופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרכת הורים
סמדר ריינר24/09/2010שלום לך,
אתם יכולים באמת לבדוק דרך מכון להתפתחות הילד שעובד עם קופת החולים שלכם אם נותנים שם הדרכת הורים. או לחפש באופן פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)