אמא דואגת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תודה

לימור
    25/09/2010

תודה רבה על התגובה המהירה
    חד שמח
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה וחג שמח.

סמדר ריינר
    25/09/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא דואגת
    לימור
    25/09/2010

שלום,
    בני בן השמונה שהיה ילד עצמאי, חברותי ולא מפחד מכלום השתנה בעקבות מות אבי לפני כחמישה חודשים (סבו של הילד -ממחלה קשה). בחודש האחרון יש החמרה במצבו כל הזמן בוכה, לא רוצה להישאר לבד, שואל שאלות על גן-עדן ומה יש אחרי הגן-עדן והוא חושב שמשעמם בגן-עדן. בנוסף אומר שאדם וחווה עשו טעות שאכלו מהתפוח, כי אז היה לנו חיי נצח. מדבר בצורה מאוד פילוסופית על מוות וגן-עדן.
    שואל כל הזמן אם עוד מישהו ימות במשפחה. מבחינה פיזית יש מיצמוץ בעיניים (טיקים).
    בשבוע האחרון בוכה הרבה ולא רוצה לשחק עם חברים טובים.
    כאשר מדברים איתו אומר...זה לא שאני רוצה לחשוב את זה, פשוט הראש שלי כל הזמן חושב על זה ועל דברים רעים...
    קשה לי במצב הנ"ל, מחכה לעזרה.
    בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    אמא דואגת

הוספת תגובה

• עיבוד אבל משפחתי

סמדר ריינר
    25/09/2010

שלום לימור.
    המצב שאת מתארת הוא קצת חמור מדי מכדי לפתור אותו בעיצה באינטרנט. ייתכן שיש קושי במשפחתכם להתמודד עם מות אביו, והבן שלך מרגיש את זה ומבטא את זה, גם אם לכם נדמה שאתם מסתירים ממנו את הכאב שלכם.
    לכן הייתי ממליצה לכם לפנות לטיפול משפחתי, או לטיפול בילד שמשלב הדרכת הורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לימור
    25/09/2010

מדובר בסבו של הילד.
    דווקא הסברתי לבני את טבע העולם. בהתחלה תינוקות הולכים לגן, אח"כ לביה"ס לצבא מטיילים בעולם, מתחתנים ............נעשים הורים אח"כ סבא וסבתא ואז בגיל מאוחר מתים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    25/09/2010

שלום לימור,
    לא כל כך הבנתי מה הקשר בין התשובה שנתתי לתגובה שלך. אני לא דיברתי על הסבר, דיברתי על עיבוד ריגשי. זה לגמרי לא אותו דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו