טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילד בן כמעט 3 ותינוקת בת כמעט חודש .מאז שהבאנו את התינוקת הביתה ההתנהגגות של הגדול שלי הולכת ומדרדרת ...הוא היה ילד מקסים ונהייה תוקפני אלים לא ממושמע (גם אלים כלפי התינוקת)לא יודעת מה לעשות אני מנסה להסביר לו יפה שהיא קטנה ובגלל זה אני מטפלת בה הרבה ואנו משתדלים גם להקדיש לו כל דקה פנויה... מה עושים?איך מסבירים לו את המצב ?איך מטפלים במצבים שהוא מנסה להרביץ לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגבי האאלימות- עלייך להיות ברורה וחד משמעית. פה אין הנחות. מעבר לכך, השתדלי לתת לו תשומת לב אחד על אחד ולהקדיש לו את זמן גן המשחקים גם בלעדיה.
השתמשי באינטליגנציה רגשית. קני לו בובה שיש להאכיל ולרחוץ ולחתל ותעשו זאת יחד.
חשוב לי שתקראי מאמר באתר שלי, וגם תקראי כתבה בנושא ב"מהתקשורת". בנך הבכור בהחלט זקוק כעת לתשומת לב רבה יותר מהרגיל, עם זאת- עליכם להיות אסרטיבים והחלטיים בנוגע להתנהגות אלימה. אל תפעלו מ"רחמים" כי זה רק יגרום לו יותר ללכת לאיבוד. הגבולות דווקא יתנו לו להרגיש חשוב.
מזל טוב ובהצלחה,
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד