ממולל את החולצה שלו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ממולל את החולצה שלו
    שגיא
    25/09/2010

אני אמא לילד בן 8.5 עם בעית קשב וריכוז שממולל את החולצה (פורם אותה עד שהיא נקרעת)
    זה היה קורה בבית הספר והיום זה קורה גם בבוקר עם חולצות בית הספר וגם אחה"צ. מה הטיפול הנכון לבעיה?פסיכולוג,טרפיה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממולל את החולצה שלו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממולל את החולצה

סמדר ריינר
    26/09/2010

שלום שגיא,
    לא פירטת האם מקבל ריטלין. אם את חושבת שהוא במצוקה כדאי לפנות לפסיכולוג או פסיכותרפיסט שעובד עם ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לבני בן ה-8 שממולל חולצה

שגיא
    03/10/2010

הוא מטופל בקונצרטה, בתחילת השנה עבר לבית ספר חדש אך הוא החל למולל חולצות גם בבית הספר הקודם, נכון שעכשיו זה התגבר. בנוסף הוא כותב לאט ולא מספיק להעתיק מהלוח ולסיים מסימות בכיתה. לאחר איבחון של מרפה בעיסוק המסקנה שהכל נובע מבעיית הקשב. אני חסרת אונים ולא יודעת למי לגשת. התחלנו רכיבה טיפולית כטרפיה השבוע, האם זה יעזור? למי את ממליצה לי ללכת באיזור חיפה בנושא? פסיכולוגית או טרפיסטית... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    03/10/2010

שלום שגיא,
    בחיפה את יכולה לפנות למרפאה הציבורית, או שתנסי לחפש בגוגל מכונים שמטפלים בקשה וריכוז, כי ייתכן שדרוש כאן מעקב מסודר, שכולל גם הדרכת הורים וגם קשר עם הרופא המטפל, ולהכיר יותר לעומק ולבדוק מה מתוך מה שקורה קשור לבעיית הקשב ומה ריגשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו